Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Το "Γκολ της χρονιάς No4" στο Ερασιτεχνικό! (Σπ. Μάνης - Ρυάκια) VIRAL HD 21-11-2018

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!
Toυ δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr)
O Σπύρος Μάνης, του Πιερικού Ρυακίων, μπορεί να μην κατάφερε να κάνει το buzzer beater στο φινάλε, με αποτέλεσμα η ομάδα του να ηττηθεί, εντός έδρας, από τον Πιερικό Κάτω Αγιάννη με 3-2, πέτυχε, όμως, το "Γκολ της χρονιάς Νο4" στο Ερασιτεχνικό, με μία ασύλληπτη "χριστουγεννιάτικη" φωτοβολίδα, έξω από την περιοχή, στο παραθυράκι του τερματοφύλακα του Κάτω Αγιάννη, που εκτινάχθηκε, αλλά δεν κατόρθωσε να αποτρέψει την προσωρινή ισοφάριση.
Το Metrosport.gr αναλαμβάνει την ευθύνη και ... απολογείται που δεν ήταν παρόν για να καταγράψει το αντίστοιχο γκολ που έχει πετύχει ο ίδιος παίκτης... τριάντα χρόνια πριν (όπως μας εκμυστηρεύτηκαν "άσπονδοι" φίλοι του!), αλλά, έστω και τόσα χρόνια μετά, αποδίδει ποδοσφαιρική δικαιοσύνη! Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πιερικός Ρυακίων και ο Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη αγωνίζονται και πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας τη φετινή χρονιά.
Yγ. Μη διανοηθείτε να μας ρωτήσετε αν θα είμαστε τριάντα χρόνια μετά... Ούτε ο ίδιος ο Σπύρος Μάνης το ξέρει... Εμείς του το ευχόμαστε ολόψυχα! Υ.γ. Παρακολουθήστε το viral hd video του Μetrosport.gr, που έχει ξεπεράσει τις 50.000 προβολές συνολικά και συνεχίζει ακάθεκτο... https://www.youtube.com/watch?v=kkS5A...
 Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου