Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

ΒΑΦΥΡΑΣ - Χρόνια Πολλά και Ευχές από τους Παίκτες μας! (βίντεο)

Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας των ανδρών μας, ο κόουτς Σαραπτσής επιφύλασσε μία έκπληξη στους παίκτες του. Χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, τα παιδιά μας αντίκρισαν στο παρκέ του κλειστού του Αγίου Σπυρίδωνα να τους περιμένει μία ολόκληρη εγκατάσταση τηλεοπτικών γυρισμάτων. Σκοπός της ήταν η βιντεοσκόπηση των ευχών των παιδιών προς όλο τον κόσμο για τις Άγιες Ημέρες που ακολουθούν.

Φυσικά και δεν ήταν προετοιμασίες της Warner Bross Studios. Τα παιδιά μας έκαναν μία φιλότιμη προσπάθεια με δικά τους μέσα για να στείλουν σε όλους τις ευχές τους για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Και με την ευκαιρία να σας στείλουμε και εμείς τις δικές μας:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου ΒΑΦΥΡΑΣ Δήμου Δίου εύχεται σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στις αθλήτριες και τους αθλητές του, τις οικογένειές τους, τους  προπονητές των τμημάτων αλλά και στα μέλη και τους φίλους του συλλόγου,  Χρόνια Πολλά καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2019 γεμάτο υγεία, αγάπη, ανθρωπιά και επιτυχίες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου