Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Γιώργος Τσαουσίδης: Εδώ τελειώνει η διαδρομή μου-Ευχαριστώ την Πρόοδο!

Τέλος σε μια μεγάλη διαδρομή στα ερασιτεχνικά γήπεδα, βάζει ο τερματοφύλακας του Π. Κεραμιδίου Γιώργος Τσαουσίδης.
Ο έμπειρος γκολκίπερ αποφάσισε να κρεμάσει τα γάντια του και να αποχωρίσει απο την ενεργό δράση, μετά την χθεσινή εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί του Ατρομήτου στο γήπεδο του Μυλαυλάκου.
Πλέον θα μεταφέρει το δελτίο του στην ομάδα της καρδιάς του, τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, απο τον οποίο ξεκίνησε και την πλούσια διαδρομή του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Ο Γιώργος Τσαουσίδης θέλησε να ευχαριστήσει την Πρόοδο Π. Κεραμιδίου, για την κοινή τους διαδρομή τα τελευταία χρόνια:

"Μετά απο μια πολύχρονη παρουσία στα ερασιτεχνικά γήπεδα, ήρθε η ώρα να αποχωρίσω απο το αγωνιστικό κομμάτι και να περάσω πλέον σε ένα διαφορετικό απο αυτό που εδώ και πολλά χρόνια απόλαυσα σαν ποδοσφαιριστής. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση, τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα στην Πρόοδο του Π. Κεραμιδίου και να τους ευχηθώ να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους.  Επιστρέφω στον Εθνικό, με διάθεση να προσφέρω αξωαγωνιστικά πλέον, στην ομάδα της καρδιάς μου, γι αυτό και θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον σύλλογο, για όλα αυτά τα χρόνια της κοινής μας πορείας αλλά και της συναίνεσης για την επιστροφή μου εκεί !"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου