Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2018

Ο Κατερινιώτης ΠΑΝΘΗΡΑΣ "δάγκωσε" τον αξιόμαχο Γιώργο Γκιόλντα!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ COLOSSEUM IV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2018
Ημερομηνία : 1η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018
Τοποθεσία :  SPORTSARENA PAOK ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Διοργανωτές :  NASSOS GLIKIS

Του Μπάμπη Πεϊδη
Ο ΑΣ ΧΟΥΡΟΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ στην 4η συμμετοχή του σε επαγγελματική βραδιά Πυγμαχίας COLOSSEUM IV Fight Show
“PROFESSIONAL BOXING”, την μεγάλη διοργάνωση COLOSSEUM 4 Fight Show, επιστρέφει στην Κατερίνη με νίκη,   κερδίζοντας ένα πολύ δύσκολο αγώνα με τον αντίπαλο Γιώργος Γκιόλντας του  ΑΣ ΚΙΝΕΖΟΣ ΤΕΑΜ.
Ο Κώστας Χρυσοχοΐδης ενθουσιάζει κοινό, διοργανωτές και συναθλητές εισπράττοντας ο ίδιος και το Huron boxing team την αναμενόμενη καταξίωση.
Δυο αθλητές με επαγγελματική εμφάνιση στο Ρινγκ που επέδειξαν ιδιαίτερο πάθος την άρτια τεχνική τους κατάρτιση και διεκδίκησαν και οι δύο την πρωτιά!

Ο Προπονητής Της Σχολής Κων/νος ΧούροΝ Χουρίδης και το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί τον βοηθό του για την άψογη συνεργασία στη γωνία Γιώργο Χρυσοχοΐδη. Επίσης ευχαριστεί τον διοργανωτή Νάσο Γλυκύ για την πρόσκληση στους αγώνες, καθώς και τους κριτές και τη Γραμματεία που συντέλεσαν στην διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Πολλά συγχαρητήρια για την υπέροχη βραδιά «COLOSSEUM IV» τον Φίλαθλο κόσμο της Θεσσαλονίκης καθώς και όλους  τους Συναδέλφους Προπονητές για τις γνώσεις και εμπειρίες που ανταλλάξαμε σε αυτήν την υπέροχη μαχητική βραδιά.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ και άξιο συγχαρητηρίων στον πρεσβευτή της σχολής μας για την άψογη εμφάνιση του αθλητή μας Κων/νο Χ Ρ Υ Σ Ο Χ Ο Ϊ Δ Η, Της αθλητικής συμπεριφοράς προς τους συναθλητές κριτές και προπονητές.

Ευχαριστεί θερμά τους μαθητές τους φίλους και οπαδούς της σχολής μας που ακολουθούν και στηρίζουν σε κάθε βήμα και διοργάνωση το Huron boxing με ηθική στήριξη

ΜΕ ΤΙΜΗ Coach & Manager
Δ.Σ. Α.Σ ΧΟΥΡΟΝ Kostas Huron (ΧΟΥΡΙΔΗΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου