Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Μεταγραφικές κινήσεις και κύπελλο με ΓΑΣ Σβορώνου

Ευρεία συνάντηση με βασικό άξονα τη μεταγραφική ενίσχυση του Γενάρη είχε η διοίκηση στον Πιερικό, παρουσία του προπονητή, Νίκου Θεοδοσιάδη, που κατέθεσε τις απόψεις και τις εισηγήσεις του. Επί της ουσίας… εγκαινιάστηκε η χειμερινή περίοδος και ξεκινά η μεταγραφολογία.
Η όρεξη στους “μελανόλευκους” άνοιξε, μετά το εμφατικό 5-1 με τη Στυλίδα, που φέρνει την ιστορική ομάδα μόλις ένα πόντο μακριά από τις θέσεις σωτηρίας. Οι Κατερινιώτες ήδη έχουν αποκτήσει το νεαρό Νίκο Ναρίνογλου (μεσοεπιθετικός από Αχιλλέα Νεοκαισάρειας), ενώ αναζητείται σίγουρα ένας φορ ακόμα, για να αυξήσει τις επιλογές δίπλα σε Σεχολάρι, Δαδάκο, Βερνάρδο, Μηλιώτη και Κυπαρίσση (αρκετοί παίζουν πλάγια και περιφερειακά).

Οι προσθήκες δύσκολα θα ξεπεράσουν τις τρεις και θα είναι “έτοιμες” λύσεις, χωρίς να αποκλείεται η επιστροφή κάποιου παλιού γνώριμου.

Επίσης, δεν αναμένονται πολλές αποδεσμεύσεις, αφού το ρόστερ είναι ολιγομελές. Φιλικό δεν θα γίνει στις γιορτές, τουλάχιστον σε πρώτη φάση για τον Πιερικό, αφού στις 29 ή 30 θα δοθεί η ρεβάνς Κυπέλλου με τον Σβορώνο (εκτός, 1-0 η νίκη στο πρώτο ματς εντός).
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου