Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ - Προελαύνουν οι Παγκορασίδες!


Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΕΣ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ 3-0
(25-4, 25-11, 25-4)

            Αήττητες συνεχίζουν οι παγκορασίδες του Πιερικού, καθώς κέρδισαν και την ομάδα της Μελίκης πολύ εύκολα με 3-0 σετ διατηρώντας το απόλυτο σερί σε νίκες και σετ.
Έτσι παραμένουν στην 1η θέση της βαθμολογίας χωρίς να έχουν χάσει ούτε σετ και όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα δεν υπάρχει ομάδα να την “χτυπήσει” και η κατάκτηση της 1ης θέσης αναμένεται να έρθει εύκολα.
            Στο παιχνίδι με την Μελίκη όπως δείχνει και το σκορ, δεν υπήρξε στιγμή που να προέβαλλε αντίσταση, με αποτέλεσμα την πολύ εύκολη επικράτηση των κοριτσιών του Πιερικού.  Μια επικράτηση που συνοδεύτηκε και από την πολύ καλή εμφάνιση, ενώ ο προπονητής του Πιεριού έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα κορίτσια που ανταποκρίθηκαν πολύ καλά.
         
    Όλοι πλέον βλέπουν το φανταστικό οικοδόμημα που δημιουργήθηκε με την ένωση, και όλοι πλέον έρχονται στους ειδικούς και στους καλύτερους για σίγουρα και σταθερά αποτελέσματα.

            Σύνθεση: Τουλίκα, Παπαπέτρου, Χατζησακούλα, Χατζηευστρατιάδου, Στρίμπα, Ζειμπέκη, Χατζηαγοράκη, Τσαπουρνιώτη, Ιορδανίδου, Αντωνοπούλου.


Η βαθμολογία


α/α
Ομάδα
ΣΕΤ
Βαθμοί
1
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
9-0
9
2
ΑΠΣ ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
9-1
9
3
ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ
9-1
9
4
ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ
4-7
3
5
ΑΣ ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
3-3
3
6
ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ Δ.ΔΙΟΥ
3-5
2
ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 
3-9
1
7
ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 2
0-9
0
8
ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 2
1-6
0

Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου