Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ - Συνέχεια για τις Μικτές Ομάδες μας Νέων και Παίδων στην Μίκρα Θεσσαλονίκης

Αν και παρουσίασαν ικανοποιητικό και αξιόλογο ποδόσφαιρο η συνέχεια της 3ης αγωνιστικής στην Μίκρα Θεσσαλονίκης δεν στέφτηκε από αντίστοιχη επιτυχία για την ομάδα Νέων του Παναγιώτη Αμανατίδη ενάντια στην ισχυρή και αήττητη αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Μακεδονίας όπου επικράτησε η ΕΠΣ Μακεδονίας με 6-1.
Το μοναδικό τέρμα για την ομάδα μας πέτυχε ο Ασλανίδης στο 60’. Η ομάδα μας φιγουράρει στην 2η θέση με απόσταση ικανοποιητική ώστε να διεκδικήσει την 2η προνομιούχο θέση για το εισιτήριο της β΄ φάσης του πρωταθλήματος.

ΕΠΣ Πιερίας Νέοι: (προπονητής Αμανατίδης Παναγιώτης), Καραλιόλιος Π., Μπαλαούρας Α., Μακρίδης Κ., Χεριανίδης Χ., Ρίζος Η., Νομικός Ι., Κατσιούλης Α., ,Καρανικόλας Σ.,Καραμήτρος Ν.,Καρανάτσιος Χ., Ασλανίδης Α.,Αγωνίστηκαν επίσης: Αδαμόπουλος Ε., Δημάσης Μ., Σαββίδης Κ., Ζαπουνίδης Σ., Ζαγκελίδης Π., Αποστολή: Κουρτίδης Φ., Αλχζίδης Π.

Ικανοποίησε με την απόδοσή της και την οργανωμένη παρουσία της στην Μίκρα Θεσσαλονίκης η ομάδα Παίδων του Παναγιώτη Κυπαρίσση οποία ηττήθηκε από την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Μακεδονίας με 4-0, όπου και βρίσκεται στην πρώτη θέση, αλλά η ομάδα παρουσίασε θετικά στοιχεία για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η ομάδα των Παίδων κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες και ανέβασε την επίδοσή της αλλά δεν κατάφερε να καρποφορήσουν οι ευκαιρίεςπου παρουσιάστηκαν.

ΕΠΣ Πιερίας Παίδων: (προπονητής Κυπαρίσσης Παναγιώτης), Μαυρόπουλος, Βαλσαμίδης,Παραδείσης, Γκιώνας, Λιόλιος,Ανανιάδης, Μπαμπέτας, Ντούρμπαλος, Τσινίκος, Βαμβακάκης, Παπακώστας.Αγωνίστηκαν επίσης: Ανυφαντής, Καρύδης, Δράντζιος, Ρουμελιώτης, Χαραλαμπίδης. Αποστολή Μαρδάνης.

Επόμενο Αγωνιστικό πρόγραμμα:
4η αγων. 4/1/19 ΕΠΣ Ημαθίας – ΕΠΣ Πιερίας 12:30 Κ-14, 14:30 Κ-16.
5ηαγων. 23/1/19 ΕΠΣ Πιερίας – ΕΠΣ Πέλλας 12:30 Κ-14, 14:30 Κ-16.
6ηαγων. 13/2/19 ΕΠΣ Πιερίας – ΕΠΣ Μακεδονίας 12:30 Κ-14, 14:30 Κ-16.
Γραφείο Τύπου Τεχνικής Επιτροπής Μικτών Ομάδων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου