Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

ΠΙΕΡΙΑ-ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Συλλήψεις για κλοπή και ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (5 Δεκεμβρίου 2018) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 52χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τις πρώτες πρωινές ώρες της προηγούμενης ημέρας, παραβίασε κατάστημα σε περιοχή της Πιερίας και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι τον περασμένο μήνα διέπραξε ακόμη μία διάρρηξη καταστήματος στην ίδια περιοχή, από όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό των 350 ευρώ.


Συνελήφθη χθες (5 Δεκεμβρίου 2018) το μεσημέρι στην Κατερίνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 57χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαινε, διαπιστώθηκε να κατέχει 2 αυτοσχέδιες συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 6,4 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο.
Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, τις παραπάνω ποσότητες κοκαΐνης είχε προμηθευτεί νωρίτερα από 51χρονο ημεδαπό, ο οποίος εντοπίσθηκε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης, ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης, χρηματικό ποσό 730 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα. Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποιούσε ο 51χρονος για την παράνομη δραστηριότητά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου