Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Χόρεψε ο Θερμαϊκός Κορινού! (φωτο)

Βραδιά διασκέδασης για τον Θερμαϊκό Κορινού χθές το βράδυ στον "ΓΥΑΛΟ", με την ομάδα της Πιερίας να πραγματοποιεί τον ετήσιο χορό της ο οποίος κύλησε μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα λόγω των ημερών. Η εκδήλωση είχε έντονη πολιτική παρουσία με τα τραπέζια να φιλοξενούν προσωπικότητες του πολιτικού κόσμου της περιοχής μας.

Ανάμεσα τους ο βουλευτής Ν.Δ. ν. Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος, δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης Θανάσης Λιακόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αλέκος Καλτσίδης, Χρυσόστομος Κυραϊλίδης, Νίκος Μακρίδης, Γιώργος Κυριακίδης, η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κορινού Φωτεινή Καρασερίδου, με τα τραπέζια τους να φιλοξενούν πολλούς υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους κάθε παράταξης.

Επίσης ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον πρώην δήμαρχο Κορινού Αποστόλη Δημητρίου που βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα.

Απο τον χώρο του ποδοσφαίρου το παρόν έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας Στέργιος Τόκας, ο οποίος έκανε και τη μοναδική βράβευση που πραγματοποίησε ο σύλλογος παραδίδοντας την πλακέτα στον πατέρα των αδερφών Αντωνιάδη που επι σειρά ετών προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Θερμαϊκό και αξίζει να σημειωθεί πως βγήκαν απο τις ακαδημίες του συλλόγου. Συμβολικά στο πρόσωπο του κ. Αντωνιάδη, το Δ.Σ. του συλλόγου βράβευσε όλα τα παιδιά που πέρασαν απο την ακαδημία του Θερμαϊκού, καθώς και τις οικογένειες τους.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Θερμαϊκού και εκπαιδευτικός Πλάτων Χατζησάββας, έδωσε με λίγα λόγια το σκεπτικό αυτής της κίνησης, καθώς και γενικότερα την φιλοσοφία του συλλόγου τα τελευταία χρόνια.
Μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πιερίας, ο ειδικός σύμβουλος της ένωσης Γιάννης Συμεωνίδης και ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας Λάζαρος Σιδηρόπουλος.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο εκδότης και ιδιοκτήτης του Pieriasport, αθλητικός συντάκτης Μπάμπης Πεΐδης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου