Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Χριστούγεννα στον Όλυμπο με τον ΕΟΣ Βροντούς

Για αυτή την Κυριακή 23-12-2018 ο ΕΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΟΥ σας προσκαλεί , εσάς και τα παιδιά σας, σε  μια ξεχωριστή πεζοπορία, μια πεζοπορία  στο πνεύμα των Χριστουγέννων.
Θα πεζοπορήσουμε, θα κεραστούμε  μελομακάρονα , θα στολίσουμε το  Χριστουγεννιάτικο δέντρο, θα πούμε  τα  κάλαντα και τέλος  θα φάμε όλοι μαζί.

10. 00-12.00 : Πεζοπορία

Η πεζοπορία μας θα είναι κυκλική  αυτήν την Κυριακή, ξεκινώντας από τα  από τα γραφεία του συλλόγου μας στους Αγ. Απόστολους   στις 10 το πρωί,  θα επισκεφτούμε  διαδοχικά τις εκκλησίες της  Αγίας Παρασκευής,   του Αγίου Νικολάου στην παλιά Βροντού, της  Αγίας Τριάδος  και θα επιστρέψουμε  στον σύλλογο, σε αυτήν την διαδρομή  θα συνδυάσουμε την πεζοπορία μαζί με την γιορτή   των Χριστουγέννων, θα ανάψουμε  τα κεράκια μας και θα προσευχηθούμε  για αγάπη ειρήνη και υγεία σε όλο τον κόσμο.

12 .00- 13.00 :Κάλαντα, στολισμός χριστουγεννιάτικου δέντρου, περιβαλλοντικά παιχνίδια

 Αφού φτάσουμε στα γραφεία του συλλόγου θα αλλάξουμε ρόλο  και θα πούμε εμείς οι μεγάλοι  τα  παραδοσιακά κάλαντα στα παιδιά  και στην συνέχεια τα παιδιά σε εμάς, μόλις τελειώσουμε τα κάλαντα θα κεραστούμε όλοι μελομακάρονα προσφορά από τον σύλλογο.

Στην συνέχεια μικροί και μεγάλοι θα στολίσουμε το δικό μας Χριστουγεννιάτικο δέντρο,  στην αυλή του συλλόγου  με δικά μας στολίδια που θα έχουμε φέρει  από τα σπίτια μας. Με 2-3  στολίδια που θα φέρει ο καθένας μας[ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ]  θα στολίσουμε ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Έχοντας τελειώσει με τον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, τα παιδιά θα παίξουν  διάφορα περιβαλλοντικά  παιχνίδια και κατασκευές με φυσικά υλικά,   που θα έχουν αναλάβει να πραγματοποιήσουν  μέλη του  συλλόγου.

13.00-15.00 Γεύμα Αγάπης 

Ταυτόχρονα στην κουζίνα του συλλόγου θα παίζετε ένα άλλο παιχνίδι, το μαγείρεμα τραχανά με μπόλικο τυράκι, ενός φαγητού  που ειδικά τα παλιά χρόνια μεγάλωσε γενιές και γενιές, τον τραχανά μπορούν να φάνε όλοι πληρώνοντας το συμβολικό ποσό των 3 ευρώ  το άτομο. Εναλλακτικά υπάρχει η δυνατότητα να φέρετε μαζί σας,  για το γεύμα ο, τι θέλετε για φαγητό και για σαλάτα. Για όσους νηστεύουν, ας μεριμνήσουν από  μόνοι τους για το γεύμα τους…

Ελάτε όλοι μαζί να περάσουμε μια ξεχωριστή  Χριστουγεννιάτικη Κυριακή, στον ορειβατικό μας σύλλογο.

Τέλος το ΔΣ του συλλόγου εύχεται στα μέλη και τους φίλους του συλλόγου,  Καλά Χριστούγεννα και για το νέο Έτος πολλές και  ασφαλείς αναβάσεις . 

                                                                                                            Με τιμή το Δ.Σ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου