Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Μπουχλαριώτης: «Εσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου με σφυρί, τον έβγαλαν έξω και τον χτύπησαν»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας, Δημήτρης Μπουχλαριώτης, φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4 και αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχθηκε ο διαιτητής της Ενωσης του, Θανάσης Τζήλος. Ο κ. Μπουχλαριώτης αποκάλυψε πως οι δράστες έσπασαν με σφυρί το τζάμι του αυτοκινήτου του Θανάση Τζήλου και έσυραν έξω τον διεθνή διαιτητή για να τον χτυπήσουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έχει χτυπήματα στο κεφάλι και στα πόδια. Ελπίζουμε να μην είναι ανησυχητικά. Θέλουμε να επανέλθει γρήγορα γιατί κοσμεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Με το που ανέβηκε ο Θανάσης, δημιουργήθηκαν προβλήματα.

Είναι πρωτόγνωρες καταστάσεις και για εμένα και για όσους ασχολούμαστε με την ΕΠΣ Λάρισας. Είναι ένα τεράστιο πρόβλημα και πρέπει να αναλογιστεί ο καθένας τις ευθύνες του με την κριτική που κάνει, άλλες φορές εσκεμμένα άλλες όχι.

Επικοινώνησα με τον κ. Γραμμένο, ήθελε να μάθει την κατάσταση του Τζήλου και του ανακοίνωσα την αναβολή των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Λάρισας.

Το περιστατικό απ’ ότι μου είπε ο Τζήλος, έγινε στις 9 το πρωί. Την ώρα που έβγαινε από το σπίτι για να πάει στην δουλειά του. Είναι πολιτικός μηχανικός. Τον περίμεναν κάτω από το σπίτι του κουκουλοφόροι, ήταν τουλάχιστον τρεις, τους αντιλήφθηκε, έκλεισε τις ασφάλειες του αυτοκινήτου, του έσπασαν όμως τα τζάμια του αυτοκινήτου με σφυρί, τον έβγαλαν έξω και τον χτύπησαν.

Απίστευτο θράσος καθώς έγινε σε κεντρικό σημείο, περνούσε κόσμος από το σημείο που έγινε η επίθεση».
Πηγή: soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου