Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Ολλανδική Ποδοσφαιρική Ακαδημία

Γιορτή Ποδοσφαίρου με την επιρροή απο την χώρα της τουλίπας .
Η ολλανδική ιδεολογία ποδοσφαίρου προσαρμοσμένη στην ελληνική κουλτούρα.
Δυο Έλληνες προπονητές, που μένουν δεκαετίες στην Ολλανδία, μαζί με έξι Ολλανδούς προπονητές που γνωρίζουν όλα τα μυστικά για την ανάπτυξη των νεαρών ποδοσφαιριστών δημιούργησαν ένα μοντέλο προπονητικής μεθόδου  που προσαρμόζεται στης συνθήκες της εξέλιξης του ελληνικού ποδοσφαίρου .

Κινησιολογία , φυσιοθεραπεία , τεχνική κατάρτιση , ψυχολογία ,σεμινάρια προπονητικής , κοουτσάρισμα και σκαουτινκ .
Κάθε ηλικία έχει διαφορετικά πρότυπα και διαφορετική προπόνηση . Το ποδόσφαιρο δεν έχει μυστικά . Η διαφορά σε κάθε ιδεολογία είναι οι λεπτομέρειες .

Οι προπονητές διαθέτουν ένα ποσό στους clinic clowns , τον οργανισμό κλόουν σε νοσοκομεία με παιδιά που πάσχουν από την ανίατη αρρώστια τον καρκίνο .

Στόχος των προπονητών να δώσουν κάποια νέα στοιχεία στους νεαρούς ποδοσφαιριστές , να μάθουν να κάνουν γρήγορες επιλογές στον αγώνα και δεύτερο να προβληματιστούν τους προπονητές με νέες ιδέες.
Στα σεμινάρια εξηγούν την ολλανδική πυραμίδα ποδοσφαίρου και δίνουν απαντήσεις στο πως η Ολλανδία την στιγμή που δεν προκρίθηκε σε δυο διοργανώσεις όντως ανέβασε το επίπεδο των ακαδημιών με αποτέλεσμα την εξέλιξη της εθνικής ομάδας και των σωματείων στην Ευρώπη .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου