Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ - Στην κορυφή και αήττητες οι κορασίδες!

7 ΣΤΑ 7 ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΗΤΤΗΤΕΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 3-0
(25-9, 25-9, 25-21)
Το αήττητο σερί τους συνέχισαν οι αήττητες κορασίδες του Πιερικού αφού πέτυχαν την 7η νίκη σε 7 αγώνες κερδίζοντας την ομάδα του Πάνθεον με 3-0 σετ. Τα κορίτσια του Πιερικού παίζοντας εντυπωσιακό βόλεϊ κατά διαστήματα έδειξαν ότι δίκαια βρίσκονται στην 1η θέση της βαθμολογίας περιμένοντας το ντέρμπι κορυφής που θα κρίνει την 1η θέση της βαθμολογίας.
Στα 2 πρώτα σετ τα κορίτσια του Πιερικού παίζοντας υποδειγματικά δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στα κορίτσια του Πάνθεον με συνέπεια να κερδίσουν και τα δυο σετ με 25-9.

            Στο 3ο σετ οι παίκτριες του Λιτοχώρου προέβαλαν σθεναρή αντίσταση αλλά στο τέλος υπέκυψαν στην ανωτερότητα των κοριτσιών του Πιερικού που κέρδισαν και το 3ο σετ με 25-21 και την νίκη με 3-1 σετ παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας, εκεί όπου βρίσκονται από την αρχή του πρωταθλήματος.
            Η ομάδα των κορασίδων του Πιερικού, δείχνει με τα αποτελέσματα της την κυριαρχία της στα τμήματα υποδομής. Μια ομάδα στην οποία αγωνίζονται και κορίτσια του Αρχελάου με την ένωση των δυο ισχυρότερων ομάδων του Νομού, και φαίνεται ξεκάθαρα η υπεροχή των κοριτσιών του Πιερικού – Αρχελάου και πως το μέλλον αναμένεται ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Όλοι πλέον βλέπουν το φανταστικό οικοδόμημα που δημιουργήθηκε με την ένωση, και όλοι πλέον έρχονται στους ειδικούς και στους καλύτερους για σίγουρα και σταθερά αποτελέσματα.
            Σύνθεση: Τουλίκα, Χατζηευστρατιάδου, Παπαπέτρου, Μόσχογλου, Κεσεσίδου, Λάμο, Χατζησακούλα, Σατραζέμη, Αργυροπούλου, Ευαγγελοπούλου, Τερψέλλα, Στρίμπα, Εξάρχου, Μαρένα.

Η βαθμολογία



α/α
Ομάδα
Βαθμοί
1
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
21
2
ΑΣ ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ
21
3
ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
15
4
ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 1
11
 5
ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ
11
6
ΑΠΣ ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
7
7
ΑΣ ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
4
8
ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
4
9
ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ
2

ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΒΟΛΕΙ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ – ΑΡΧΕΛΑΟΥ

Ανδρών:          ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ Σάββατο 8/12 και ώρα 19:00
Παίδων:           ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Σάββατο 8/12 και ώρα 14:00 ΄Β ΔΑΚ
Παγκορασίδων: ΑΙΟΛΟΣ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ Σάββατο 8/12 και ώρα 12:00 ΄Β ΔΑΚ
                           ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΡΕΠΟ
Κορασίδες:      ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ Κυριακή 9/12 και ώρα 12:00
                        ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ – ΑΙΟΛΟΣ Κυριακή 9/12 και ώρα 18:00 ΄Β ΔΑΚ

Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου