Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018

Μήπως να κατέβει απο το Ανανιοκάλαμο??? Η απίστευτη-φευγάτη στα ..σύννεφα σταρ και η δήλωση του Κυριάκου Παπαδόπουλου (βίντεο)

Κυριάκος Παπαδόπουλος: Η αποστομωτική απάντηση στην Τραϊάνα Ανανία
Άγρια κόντρα φαίνεται να έχει ξεσπάσει μεταξύ της ηθοποιού Τραϊάνα Ανανία και του ποδοσφαιριστή Κυριάκου Παπαδόπουλου, καθώς εκείνος αποφάσισε να της στείλει ένα μήνυμα μιλώντας της στον… ενικό, κάτι που φαίνεται να ενόχλησε την πρώην παίκτρια του Nomads.

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός της ομάδας του Αμβούργου της έστειλε το εξής: «Καλημέρα, τι κάνεις εσύ;», με εκείνη να του απαντάει: «Καλημέρα, δεν σας γνωρίζω. Ο ενικός;».

«Σόρρυ που σας ενόχλησα», απάντησε στο δηκτικό σχόλιο ο ποδοσφαιριστής, με την πρώην παίκτρια του ριάλιτι Nomads να απαντάει: «Στον άνθρωπο με κακή αγωγή, το θάρρος γίνεται θράσος, η σοφία σχολαστικότητα, η ευφυΐα κοροϊδία, η απλότητα βαναυσότητα και η καλοσύνη γίνεται κολακεία».

Όσο για την αντίδρασή της, η Τραϊάνα Ανανία δημοσίευσε τη συνέχεια της συνομιλίας, φανερώνοντας έτσι την ενόχλησή της με την απόφαση του ποδοσφαιριστή να της μιλήσει στον ενικό, χωρίς να την γνωρίζει.

«Έχω πέσει από τα σύννεφα»
Η εκπομπή «Τι λέει;» επικοινώνησε με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο ο οποίος σχολίασε τις διαστάσεις που πήρε το θέμα.

«Έχω πέσει από τα σύννεφα. Έστειλα απλά μια «Καλημέρα τι κάνεις…» και αυτή άρχισε να μου τη λέει και δημοσιοποίησε τη συνομιλία χωρίς εγώ να έχω καμία κακή διάθεση και πρόθεση απέναντί της. Δεν ήξερα καν ποια είναι και απορώ γιατί έχει πάρει τόσο μεγάλη έκπληξη μια «Καλημέρα», ξεκαθάρισε ο γνωστός ποδοσφαιριστής.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την απάντηση του ποδοσφαιριστή
Πηγή: neaselida.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου