Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Με γκολ του Τουλίκα στο 88΄ο Πιερικός 0-1 τον ΓΑΣ στο Σβορώνο

Με ένα γκολ που πέτυχε ο Τουλίκας λίγα λεπτά πρίν το τέλος του παιχνιδιού στον Σβορώνο, ο Πιερικός κέρδισε 0-1 τον τοπικό ΓΑΣ και πετυχαίνοντας συνολικά δυο νίκες με το ίδιο σκορ (1-0 και 0-1) στους δυο προημιτελικούς, πέρασε στους ημιτελικούς του κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και άξιζαν καλύτερης τύχης στο παιχνίδι, είχαν δοκάρια, έχασαν ευκαιρίες και έπεσαν επάνω σε έναν πολύ καλό Πατσιογιώργο που κυριολεκτικά κατέβασε τα ρολά του και κράτησε το μηδέν στην εστία του δίνοντας τελικά την πρόκριση στην ομάδα του.

Αυτός είναι άλλωστε ο θεσμός του κυπέλλου που τις περισσότερες φορές κρύβει εκπλήξεις, με τον ΓΑΣ να μην καταφέρνει όμως να επαληθεύσει αυτή την εξέλιξη στον συγκεκριμένο αγώνα και τον Πιερικό τελικά να βάζει την δική του υποψηφιότητα για την διεκδίκηση της μιας απο τις δυο θέσεις που οδηγούν στον τελικό της φετινής διοργάνωσης.

Διαιτητής ήταν ο Τάσος Ασλανίδης με βοηθούς τους Μηνούδη και Κουτσικανίδη.

ΓΑΣ Σβορώνου (Δημήτρης Παυλίδης): Σακελαλρίδης, Φορτομάρης, Ντρελαλάι, Βούλγαρης, Τριανταφύλλου, Ζώβληκας, Τσικαδέρης (84΄Σκαμπαρδώνης), Τσαγκαράκης, Ταφραλής (63΄Ζιάκας), Σιώκας (88΄Κουκάρας), Καμπερίδης.

Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης): Πατσιογιώργος, Λαζαρίδης, Σκλιοπίδης, Χατζηδίμπας, Τουλίκας, Καρτσαμπάς Αλέξ., Λαμπίρης (80΄Κωτσιαρίδης), Κραγιόπουλος Μ., Σεχολάρι, Μηλιώτης (70΄Κυπαρίσσης), Δαδάκος (88΄Μπατσαράς).
*Φωτο αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου