Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

ΕΡΜΗΣ ΕΞΟΧΗΣ - Ανακοίνωση διαμαρτυρίας. Εμείς κύριοι χάσαμε πολλά περισσότερα από τους 3 βαθμούς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
Προς
ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΡΙΣΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
Αγαπητοί κύριοι
Είμαστε στη πολύ δυσάρεστη θέση να διαμαρτυρηθούμε εντόνως  για την ακατανόητα σφαγιαστική διαιτησία του κ.ΚΡΟΜΜΥΔΑ ,στο παιχνίδι της ομάδος μας  και του Άρη Κοκκ/των το Σάββατο 01/12/2018 στο Β΄ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Προφανώς  η προσπάθεια μας εδώ και καιρό να μην ασχολούμαστε με τους διαιτητές  έχει εκληφθεί ως αδυναμία και όχι ως προσπάθεια να αντιμετωπίζουμε τα άσχημα σφυρίγματα εις βάρος της ομάδος μας καλοπροαίρετα .Στη προκειμένη περίπτωση όμως η κατάσταση ξέφυγε από κάθε όριο ανοχής.

Ο κος ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ αγνοώντας προφανώς κάθε κανονισμό και έννοια δικαιοσύνης ενός ποδοσφαιρικού αγώνα,αφού παρακολούθησε ως θεατής  μια μικρή σύρραξη των ποδοσφαιριστών  και χωρίς  να διακόψει την εξέλιξη του παιχνιδιού το οποίο κατέληξε σε γκολ υπέρ της ομάδας μας, αποφάσισε μετά από αλλεπάλληλες βόλτες και διαβουλεύσεις με ποδοσφαιριστές και τον πρώτο βοηθό κ.Γιαμούζη να αποβάλλει δύο ποδοσφαιριστές.Απόφαση την οποία λίγο αργότερα αναίρεσε ,για να αποβάλει δύο άλλους(έναν για κάθε ομάδα)ξεχνώντας όμως  τον πρωταίτιο του συμβάντος ποδοσφαιριστή του Άρη Κοκκ/τών .Κατόπιν τούτου  και αφού διαβουλεύτηκε με τη δεύτερη βοηθό κα.Φωτιάδου η οποία οδηγήθηκε στο κέντρο μετά το γκολ της ομάδος μας, επινόησαν το οφσάιτ ως αιτία ακύρωσης του τέρματος  για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έφυγε μόνος του πίσω από το κέντρο.

Κα Φωτιάδου θα θέλαμε να σας θυμήσουμε ως νέα και ανερχόμενη βοηθό διαιτητή ,ότι ο ρόλος σας είναι να βοηθάτε και να διορθώνετε το διαιτητή στη λάθος απόφαση που σκέφτετε να πάρει,και όχι να τον στηρίζετε  από συναδερφική αλληλεγγύη .Επίσης η κατ΄επανάληψη δικαιολογία σας στους ανθρώπους της ομάδας μας για το ότι δεν σηκώσατε ποτέ τη σημαία επειδή το ξεχάσατε, κρίνετε επιεικώς απαράδεκτη.
Δεν ξέρουμε πόσο νόημα έχει να αναφέρουμε το καταφανέστατο πέναλντι που μετατράπηκε σε επιθετικό φάουλ και τη δεύτερη κίτρινη-κόκκινη σε ποδοσφαιριστή μας μετά από σφύριγμα ως οφσάιτ.
Κε  Κρομμύδα ούτε Φεράρι δε σταματάει σε 1’’ μετά από σφύριγμα. Πληροφοριακά να αναφέρουμε ότι η ομάδα μας σε εκείνο το σημείο έμεινε με οκτώ παίκτες.

Εμείς κύριοι χάσαμε πολλά περισσότερα από τους 3 βαθμούς στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Χάσαμε την ηρεμία μας,την αξιοπρέπεια μας,τρεις  ποδοσφαιριστές από το επόμενο παιχνίδι,ένα ποδοσφαιριστή για  το υπόλοιπο της χρονιάς μια και είμαστε αποφασισμένοι να πατάξουμε κάθε περιστατικό απρεπούς συμπεριφοράς, και έναν προπονητή ο οποίος είναι κόσμημα για το ποδόσφαιρο του νομού μας.
Δε θα ζητήσουμε όπως κάνουν κατ΄επανάληψη πολλοί σύλλογοι την εξαίρεση του συγκεκριμένου διαιτητή από τα  παιχνίδια της ομάδος μας.Θα ζητήσουμε από τον ίδιο τον κ.Κρομμύδα εάν έχει ίχνος συνείδησης, να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο και να το βοηθήσει με την απουσία του.
Κε Συμεωνίδη Π. ως παρατηρητής διαιτησίας ήσασταν παρών και είδατε!!!

ΥΓ1: Eπ ουδενί δε καταλογίζουμε δόλο,παρά μόνο εγκληματική ανικανότητα.
ΥΓ2:Τα θερμά μας συγχαρητήρια στο πρώτο βοηθό κ.Γιαμούζη.
ΥΓ3:Eυχαριστούμε τον Άρη Κοκκ/των για τη φιλοξενία.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΕΡΜΗ ΕΞΟΧΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου