Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Απόλλων Μακρυχωρίου-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 2-0 Στοίχησε το κακό 1ο μέρος (φωτο)

Την ήττα με 2-0 γνώρισε στην Καρδίτσα απο τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας. Η ομάδα της Κατερίνης δέχθηκε και τα δυο γκολ στο πρώτο μέρος χωρίς να καταφέρει να σκοράρει στη συνέχεια, για να μείνει έτσι αυτό το αποτέλεσμα το οποίο έδωσε τους βαθμούς της νίκης στην ομάδα της Καρδίτσας.

Στο 4΄απο σέντρα σε εκτέλεση φάουλ του Αποστολίδη ο Τσιμπούκας θα σκοράρει με κεφαλιά αλλά το γκολ του θα ακυρωθεί ως οφσάιντ.
Στο 5΄ο Παπαδόπουλος θα σουτάρει μέσα απο την περιοχή, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
Στο 12΄απο εκτέλεση κόρνερ ο Τζίλος θα ανοίξει το σκορ, πετυχαίνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Στο 33΄ο Κατσαμάγκας έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει σε 1-1 και στο 39΄ο Ξέρρας μέσα απο την περιοχή εμ σουτ έγραψε το 2-0 για τον Απόλλωνα.

Στο δεύτερο μέρος ο Αχιλλέας πίεσε για να πετύχει το γκολ που θα τον βάλει στο παιχνίδι, είχε δοκάρι με τον Δερμίση και έχασε ευκαιρίες να φτάσει ακόμη και στην ισοφάριση, χωρίς όμως να καταφέρει να ανατρέψει το εις βάρος του αποτέλεσμα.

Απόλλων Μακρυχωρίου (Θανάσης Θεοδώρου): Γεωργαντζάς, Τεντολούρης Δημ., Τζίλος, Κατσιγιάννης, Μυριώτης (79΄Πατσιούρας), Κρανιώτης, Τεντολούρης Αποστ., Ξέρρας, Τζουμάκης, Τσιμπούκας, Μιντζάκι (67΄Αργυρόπουλος)

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Ρούλης Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Καταχιώτης (73΄Λυκούργος), Δερμίσης, Αποστολίδης, Τσιμπούκας, Κατσιαρός, Ίτσιος Κων., Ίτσιος Δημ.(46΄Κατσαμάγκας), Κατσαμάγκας, Παπαδόπουλος, Μτσεντλισβίλι (46΄Χαλκίδης)

Ρεπορτάζ Γιάννης Φοροζίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου