Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Β' ΕΠΣ Πιερίας 15η αγωνιστική: Πίνδος άνω Αγιάννη - Ατρόμητος Κατερίνης 1-0

Απο: anwagiannis.blogspot.com
Επιστροφή στις νίκες για την Πίνδο απέναντι στον Ατρόμητο με 1-0.
Η ομάδα του άνω Αγιάννη κατάφερε να επικρατήσει εντός έδρας με το φτωχό 1-0 απέναντι στον Ατρόμητο Κατερίνης.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά από τα πρώτα λεπτά του αγώνα σε ένα ακόμα παιχνίδι και ευτύχησαν να προηγηθούν με αυτογκόλ, όπου μετά από σέντρα του Στεφανίδη Π. ο αμυντικός της φιλοξενούμενης ομάδας έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του γράφοντας έτσι το 1-0 που έμελε να είναι και το τελικό σκορ.

Η ομάδα του Αγιάννη είχε πληθώρα ευκαιριών στον αγώνα για να κλειδώσει την νίκη, πραγματοποιώντας ευκαιρίες με τον Κακκάρα Στ., όπου μέσα στην μικρή περιοχή και από ευνοϊκή θέση δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα σε πρώτο χρόνο και στην συνέχεια το πλασέ του σταμάτησε πάνω στον τερματοφύλακα. Επίσης η Πίνδος απείλησε αρκετές φορές με εκτελέσεις φάουλ του Τσιβαλίδη, οι οποίες είτε δεν βρήκαν στόχο είτε σταμάτησαν πάνω στο τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

 Και κάποιες ακόμα ευκαιρίες με τον Συρόπουλο και τον Παπαργυρίου σε δύο περιπτώσεις να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ. Από πλευράς φιλοξενούμενων δεν υπήρξε κάτι το αξιοσημείωτο, εκτός από μια περίπτωση που η μπάλα έπειτα από σύγχυση που υπήρξε στην άμυνα των γηπεδούχων, έφτασε σε παίκτη του Ατρομήτου όπου ανεπιτυχώς προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με το τακουνάκι, βλέποντας την να περνάει άουτ.

Η σύνθεση του άνω Αγιάννη: Σιούντας , Συρόπουλος ( Μπουκλής ) , Πετρίδης , Τσιβαλίδης , Κακκάρας Στ. , Γρηγοριάδης , Δελησαββίδης , Παπαργυρίου , Lleshaj ( Κεραλίδης ) , Στεφανίδης Π. ( Καρράς ) , Καλαϊτζής ( Στεφανίδης Ν. ).

Στην αποστολή επίσης βρισκόταν: Κακκάρας Αντ. , Αλεξίου , Παπαγεωργίου

Εκτός αποστολής έμειναν: Παπανωτας (για λόγους τακτικής) και Μυρωτής (για προληπτικούς λόγους,οντας ανέτοιμος μετά τον τραυματισμό)

Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΤΙΚΙΔΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΠΟ ΨΗΛΑ.
Πηγή: anwagiannis.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου