Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ - Δυνατό ξεκίνημα της γυναικείας ομάδας με νίκη 1-3 στο Κιλκίς!

ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ “ΜΠΑΜ”  ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-3
(25-22, 27-29, 16-25, 22-25)
  Πολύ μεγάλη νίκη πέτυχαν οι Γυναίκες του Πιερικού μέσα στο Κιλκίς, επί του τοπικού Αία με 3-1 σετ, προκαλώντας τον θαυμασμό όλων για την εμφάνιση των κοριτσιών του Πιερικού.
Απέναντι στο νουμ. 1 φαβορί μαζί με τα Γρεβενά για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία, οι παίκτριες του Πιερικού έδειξαν χαρακτήρα, έβγαλαν τεράστια ψυχικά αποθέματα, έδειξαν αγωνιστική πειθαρχία που είχε ως αποτέλεσμα να βλέπουν όλοι μια πάρα πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, μια καλοκουρδισμένη μηχανή που ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο.

Στο 1ο σετ το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από την αρχή και φάνηκε ότι θα γίνει μεγάλη μάχη. Τελικά στις λεπτομέρειες έγειρε υπέρ του Αία με 25-22. Στο 2ο σετ τα κορίτσια του Πιεριού πήραν ένα μικρό προβάδισμα, ο Αίας ισοφάρισε 24-24, αλλά οι παίκτριες του Πιερικού πιο ψύχραιμες πήραν το σετ με 29-27. Έχοντας την ψυχολογία με το μέρος τους, οι παίκτριες του Πιερικού έδειξαν ότι μία ομάδα υπάρχει στο γήπεδο, που αποδίδει εκπληκτικό βόλεϊ, κερδίζοντας το με 25-16. Στο 4ο σετ η ομάδα του Πιερικού ξέφυγε στο σκορ, κράτησε τη διαφορά και πήρε το σετ με 25-22 και την μεγάλη νίκη με 3-1, αφήνοντας “άφωνους” όλους στο Κιλκίς. Όλοι όσοι βρέθηκαν στο κλειστό χειροκρότησαν έντονα την ομάδα του Πιερικού για το βόλεϊ και την μεγάλη εμφάνιση που πραγματοποίησε.

Η ομάδα του Πιερικού, δείχνει με τα αποτελέσματα της την κυριαρχία της στα τμήματα υποδομής. Μια ομάδα στην οποία αγωνίζονται και κορίτσια του Αρχελάου με την ένωση των δυο ισχυρότερων ομάδων του Νομού, και φαίνεται ξεκάθαρα η υπεροχή των κοριτσιών του Πιερικού – Αρχελάου και πως το μέλλον αναμένεται ιδιαίτερα εντυπωσιακό.
 Όλοι πλέον βλέπουν το φανταστικό οικοδόμημα που δημιουργήθηκε με την ένωση, και όλοι πλέον έρχονται στους ειδικούς και στους καλύτερους για σίγουρα και σταθερά αποτελέσματα.

Σύνθεση: Τουλίκα, Χατζηευστρατιάδου, Παπαπέτρου, Μόσχογλου, Κεσεσίδου, Μάτιου, Χατζησακούλα, Σατραζέμη, Παναγιωτίδου, Αργυροπούλου, Τερψέλλα, Στρίμπα, Κατσίκα, Μαρένα.

Η βαθμολογία
α/α
Ομάδα
ΣΕΤ
Βαθμοί
1
ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
3-0
3
2
ΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
3-0
3
3
ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
3-1
3
4
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
3-1
3
5
ΑΣ ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 
1-3
0
6
ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
1-3
0
7
ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ
0-3
0
8
ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
0-3
0


Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου