Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Πιερικός-ΑΟ Σελλάνων 0-0 Καλό παιχνίδι και μοιρασιά στην Κατερίνη!

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι της Κατερίνης, με τον Πιερικό και τον ΑΟ Σελλάνων να μένουν στο 0-0 και να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.
Οι δυο ομάδες έχασαν καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν χωρίς όμως να τα καταφέρουν, σε ένα παιχνίδι που είχε καλό ρυθμό και γενικά ικανοποίησε τους φιλάθλους για το θέαμα αφού του έλλειπε μόνο το γκολ.

Στο 16΄η πρώτη καλή ευκαιρία και ανήκει στον Πιερικό, όταν ο Αλ. Καρτσαμπάς έβγαλε ωραία σέντρα από αριστερά και ο Σεχαλάρι πήρε την κεφαλιά, για να διώξει δύσκολα ο Ράντος.

Στο 30΄οι παίκτες των Σελλάνων θα συνεργαστούν σωστά και η μπάλα θα φτάσει στον Τσιρογιάννη που θα σουτάρει δυνατά και στρωτά για να πέσει και να μπλοκάρει όμως ο Κούζας.

Στο 42΄ο Τζανής θα βγάλει τη σέντρα από αριστερά, ο αμαρκάριστος Μπακρατσάς θα πάρει την κεφαλιά για να περάσει η μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 54΄ωραία προσπάθεια του Κωτσιαρίδη από δεξιά και στρωτή σέντρα στον Σεχολάρι, που θα πιάσει το μονοκόμματο σουτ για να μπλοκάρει ο Ράντος.

Στο 58΄καλή σέντρα από εκτέλεση φάουλ του Υφαντή, με τον Πατσαρούχα να μην προλαβαίνει να την βρεί με το κεφάλι κι έτσι να χάνεται μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους.

Στο 66΄ο Παπαγεωργίου θα βγάλει επικίνδυνη  σέντρα από δεξιά, ο Τζέκος θα πάρει την κεφαλιά υπό πίεση και η μπάλα θα περάσει ψηλά άουτ.

Στο 78΄ο Βερνάρδος θα μπεί ωραία απο δεξιά, θα σουτάρει στην κλειστή γωνία του Ράντου με την μπάλα να βρίσκει σε πόδια και να καταλήγει κόρνερ.

Στο 89΄ο Τζέκος θα σουτάρει, ο Κόκκινος θα βγεί στην πορεία της μπάλας, θα σουτάρει και με την πίεση των αμυντικών του Πιερικού θα καταλήξει κόρνερ.

Διαιτητής ο Σιδηρόπουλος, με βοηθούς τους Κεσίσογλου και Αρέστη

Πιερικός (Λευτέρης Φωτιάδης): Κούζας, Καρτσαμπάς Αλ. (81΄Μηλιώτης), Τσιούχας, Χατζηδίμπας, Βενάρδος, Κραγιόπουλος Μ., Καρτσαμπάς Αθ., Σκλιοπίδης, Σεχολάρι, Κωτσιαρίδης (62΄Λαμπίρης),  Δαδάκος (46΄Λαζαρίδης)

ΑΟ Σελλάνων (Κώστας Σταματίου): Ράντος, Παπαγεωργίου, Τζανής, Μπούσδρας, Κούρκουλας, Χάδιαρης, Τσιρογιάννης (46΄Πατσαρούχας), Μπιτέλης, Τζέκος, Υφαντής (88΄Δημολιός), Μπακρατσάς (78΄Κόκκινος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου