Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Κλάπας-Μαγκρόουν της INTERGRATED SPORTS CONSULTANCY καταθέτουν πρόταση

Θέλουν τον Πιερικό οι Κλάπας-Μαγκρόουν!
Πριν δυο χρόνια κινήθηκαν για να εμπλακούν στα κοινά του ΟΦΗ ένα fund με τον ελληνοαυστραλό, τον Τζον Κλάπα και τον Ντέιβιντ Μαγκρόουν, χωρίς αποτέλεσμα. Μάλιστα, παλιότερα είχαν θητεία σε δυο αγγλικές ομάδες, την Τότεναμ και την ΚΠΡ.

Η αγγλική εταιρεία που εκπροσωπούν, η INTERGRATED SPORTS CONSULTANCY, πλέον θέλει να αναμειχθεί στα κοινά του Πιερικού και αποτελούν την κίνηση που πήρε πρωτοβουλίες τις τελευταίες μέρες, με επιστολή που έστειλαν στα χέρια της διοικούσας επιτροπής, για να αναλύσουν το πρότζεκτ τους. Άμεσα δεν αποκλείεται να δοθεί στη δημοσιότητα η επιστολή που έχει ο Νίκος Καλαμπάκας.

Οι ζυμώσεις βεβαίως συνεχίζονται, ενόψει της γενικής συνέλευσης εκλογών, την Τετάρτη στην “ΕΚΑΒΗ” (18.00), ενώ υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι, όπως το σχήμα του Σάκη Τζήμα.

Στα αγωνιστικά, οι “μελανόλευκοι” θέλουν τη δεύτερη σερί νίκη, εντός την Κυριακή με τα Μετέωρα, για να δώσουν συνέχεια στο διπλό με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Από τους Κατερινιώτες θα λείψει ο Στέφανος Κραγιόπουλος (δεύτερη αγωνιστική τιμωρίας, από τις συνολικά τρεις), ενώ γυρνούν οι Μάνος Κραγιόπουλος και Σάκης Καρτσαμπάς.
Πηγή: arenafm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου