Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Μπορούμε να σταματήσουμε την κατρακύλα... Αυτή είναι η σωστή λύση!

Έλαβαν μέρος των χρημάτων που έχουν να λαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές τους Πιερικού. Μικρό αλλά σημαντικό και ...γνήσιο. Βγήκε και ευχαριστήριο στους χορηγούς. Τι δεν καταλάβατε απο αυτές τις δυο κινήσεις αγαπητοί μου φίλοι? Γιατί εγώ κατάλαβα. Και τι είναι αυτό που κατάλαβα??
Κατάλαβα ότι ο κόσμος θέλει να βλέπει απλούς ανθρώπους που γνωρίζει. Που μπορεί να μην είναι εκατομμυριούχοι αλλά έχουν αξιοπρέπεια και μπορείς να τους εμπιστευτείς.
Κατάλαβα ότι ο κόσμος δεν εμπιστεύεται πλέον τους ...επενδυτές...

Κατάλαβα ότι πρέπει να μείνουν μακριά οι Βρετανοί, οι Κινέζοι και οι ...Γιαπωνέζοι βρικόλακες... 

Εκτός άν υπάρχει κάποιος ωραίος, καθαρός και έντιμος εκπρόσωπος τους στην περιοχή μας να μπεί μπροστά, τον οποίο μπορεί ο κόσμος να εμπιστευτεί και να στηρίξει.

Κατάλαβα ότι πρέπει να κρατηθούν μακριά οι επιτήδειοι που ...είδαν φώς και μπήκαν, όπως και τα ...φαντάσματα του παρελθόντος που στοιχειώνουν ακόμη και σήμερα τον σύλλογο.
Γιατί πολύ απλά, ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ...
Κατάλαβα πως είναι καλό, (άν θέλουν και οι ίδιοι) οι άνθρωποι που αποτελούν την 5μελή διοικούσα επιτροπή, να βγάλουν την χρονιά με την στήριξη του κόσμου, καλό θα είναι και πρέπει να το κάνουν με την έγκριση της Γ.Σ. για να αποφύγει η ομάδα έναν ενδεχόμενο νέο διοικητικό και Πανελλήνιο διασυρμό...

Το ανέκδοτο με τον επενδυτή και τα μαγαζιά γωνία που αναφέρονται κατά καιρούς στις γενικές συνελεύσεις, πρέπει να τελειώσει. Δε γελάει πλέον κανένας, έχει γίνει ...σούπα και προκαλεί μόνον στεναχώρια. Άλλωστε τι να έρθει να επενδύσει κάποιος σε ένα ...κουφάρι.

Μπορεί όμως με την στήριξη και τη βοήθεια των ανθρώπων που αγαπούν και σέβονται τον σύλλογο, να συνεχίσει ο Πιερικός την πορεία του με την απαιτούμενη και στοιχειώδη αξιοπρέπεια. 
Απο τους 90 περίπου τακτοποιημένους οικονομικά ανθρώπους που σαν μέλη καθορίζουν και τις εξελίξεις στην επόμενη ημέρα της ομάδας μέσα απο τις Γ.Σ., πιστεύω ότι είμαστε 50 άνθρωποι που μπορούμε να δίνουμε κάθε μήνα άλλοι 50 και άλλοι 100 ευρώ μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς για να βγεί όπως αρμόζει η περίοδος. 
Θα βρούμε να φέρουμε και 5-10 πινακίδες και άλλες τόσες χορηγίες απο ισχυρούς επιχειρηματικά ανθρώπους μέχρι το τέλος. Έχει η Πιερία ανθρώπους που αγαπούν και θα στηρίξουν μια όμορφη προσπάθεια. 
Μ@λ@κες δεν έχει πλέον η Πιερία που θα φάνε το παραμύθι του κάθε τυχάρπαστου που θέλει να το παίξει παράγοντας για να ...παίξει τα ζάρια του στις πλάτες του συλλόγου.

Και μη μου πεί κανείς καλά όλα αυτά αλλά του χρόνου πάλι ξανά τι θα γίνει... Γιατί θα του απαντήσω κι εγώ λέγοντας ότι βλέπουμε τάχα τώρα τι γίνεται. Έλεος φτάνει με όλα αυτά που έχουμε ζήσει τα τελευταία χρόνια. 
Πρέπει να βάλουμε 4-5 ανθρώπους μπροστά που να τους έχουμε εμπιστοσύνη, να τους στηρίξουμε ΟΛΟΙ μαζί, όλοι όσοι ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, θέλουμε να έχουμε λόγο και να μιλάμε, ώστε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις να λειτουργεί ο Πιερικός σαν μια ομάδα και όχι σαν ένας ακόμη περιπλανώμενος θίασος...
Μπάμπης Πεΐδης

* Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παραπάνω κειμένου απο οποιοδήποτε μέσον ενημέρωσης, ιστοσελίδα ή άτομο, χωρίς την έγκριση του υπογράφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου