Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Ομάδα Ακαδημίας: Σε κάθε αγώνα κερδίζει τις εντυπώσεις

Αν και είναι η μοναδική ομάδα κοριτσιών στο πρωτάθλημα υποδομών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας, η ομάδα της Ακαδημίας των Πιερίδων Μουσών συνεχίζει δυναμικά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Σε κάθε αγώνα καταφέρνει να αποσπά τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα των φιλάθλων, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα.
Άλλωστε ο στόχος της Ακαδημίας είναι το παιχνίδι, η εμπέδωση της τεχνικής και των κανόνων του ποδοσφαίρου. Φυσικά ένας ακόμη βασικός στόχος είναι αυτός που για 25 χρόνια υπηρετούν οι Πιερίδες Μούσες στην Πιερία. Να δείξουν πως το ποδόσφαιρο είναι άθλημα στο οποίο μπορούν να διακριθούν τα κορίτσια. Αυτό το καταφέρνουν εξαιρετικά τα κορίτσια της ομάδας της Ακαδημίας.


Στον 5ο αγώνα που έδωσε η ομάδα της Ακαδημίας των Πιερίδων Μουσών, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος υποδομών της Ε.Π.Σ. Πιερίας, αντιμετώπισε την ομάδα της Ακαδημίας Πλαταμώνα. Ένα παιχνίδι με πολλές καλές στιγμές, διεκδικήσεις, τεχνική και εκδήλωση επιδεξιοτήτων και ταλέντου που κέρδισε πολλά χειροκροτήματα και για τις δύο ομάδες.

Κάθε αγώνας και καλύτερα, σε κάθε αγώνα τα κορίτσια της Ακαδημίας των Πιερίδων Μουσών κερδίζουν τις εντυπώσεις και αποδεικνύουν πως το ποδόσφαιρο έχει την γυναικεία του πλευρά. Με επιδεξιότητα, ταλέντο και αθλητικό θέαμα.


Για εγγραφές νέων κοριτσιών από 7 έως 13 χρονών στην Ακαδημία των «Πιερίδων Μουσών», τη μοναδική οργανωμένη ομάδα κοριτσιών που συμμετέχει στο πρωτάθλημα υποδομών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας,
 τα τηλέφωνα των αρμοδίων μελών του Δ.Σ είναι:
- 6936170169 Ζιώγα Παρασκευή, πρόεδρος του Δ.Σ. και
- 6983731899 Βαρβάρα  Δρούγκα, Ταμίας του Δ.Σ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου