Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Απίστευτες καταστάσεις ...επιστημονικής φαντασίας!

Δυστυχώς ο διασυρμός δεν έχει φρένο στον ιστορικό σύλλογο της Πιερίας, σε ένα αυξανόμενο κρεσέντο  απαξίωσης που τεκμηριώνει ότι το μόνο που έχει απομείνει πλέον στον Πιερικό, είναι το παρελθόν και η ένδοξη ιστορία του.
Οι κωμικοτραγικές καταστάσεις που ζούν παίκτες, προπονητές και όλοι όσοι εμπλέκονται και μπορούν να σκέφτονται ακόμη με λογική στον σύλλογο της Κατερίνης, δεν έχουν τελειωμό.

Στο νέο επεισόδιο που εκτυλίχθηκε χθές στα αποδυτήρια της ομάδας, ο υπηρεσιακός προπονητής της Γιάννης Μυστακίδης, είχε συνομιλία με ποδοσφαιριστή του Πιερικού και την αντίδραση του όταν έγινε αλλαγή στον Κυριακάτικο αγώνα με τον Φωκικό.
Εκεί παρενέβη ο γενικός αρχηγός Βασίλης Δαδάκος και η κατάσταση πήρε διαστάσεις ...θερμού επεισοδίου.

Αποτέλεσμα με απόφαση γενικού αρχηγού να τελειώσει ο προπονητής της ομάδας του Πιερικού και να αποχωρίσει. Εν τω μεταξύ ο Βασίλης Δαδάκος έχει καταθέσει την παραίτηση του στο Δ.Σ. του συλλόγου. Το βράδυ της Πέμπτης ο πρόεδρος του Πιερικού Παναγιώτης Διακουμάκος (που παραιτείται χωρίς να παραιτηθεί, γιατί έχει οικονομικές αξιώσεις του ποσού που έβαλε όπως λέει στην ομάδα για να αποχωρίσει), με παρέμβαση του ανακάλεσε την αποχώρηση του Γιάννη Μυστακίδη και έκανε δεκτή την παραίτηση του Βασίλη Δαδάκου. Ενώ όπως είπε δε θα δεχθεί την παραίτηση που υπέβαλε και ο Σάκης Μπασμπανάς, τον οποίο θέλει και θα κρατήσει στο Δ.Σ. του συλλόγου.

Όλα αυτά λίγα εικοσιτετράωρα πρίν το παιχνίδι-ντέρμπι πρωταθλήματος του Πιερικού, μέσα στη Νεοκαισάρεια με τον τοπικό Αχιλλέα και με τους παίκτες να είναι χορτασμένοι απο ...υποσχέσεις αλλά χωρίς να έχουν δεί ακόμη το χρώμα του χρήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου