Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2018

Σύλλογος Παλαιμάχων Πιερικού - Όλα δείχνουν διάλυση και διασυρμό!

Κύριε Διακουμάκο πρόεδρε ΣΦΚ Πιερικού και κύριοι σύμβουλοι...

   Τα τελευταία δραματικά γεγονότα, έχουν φέρει την ομάδα σε αδιέξοδο. Οικονομική αδυναμία να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις, οι συχνές αλλαγές προπονητών, η αποχή των ποδοσφαιριστών απο τις προπονήσεις και τους προσεχείς αγώνες βάση των δηλώσεων τους, η διάλυση των τμημάτων υποδομής με την μη συμμετοχή στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πιερίας με κίνδυνο την αφαίρεση βαθμών, δείχνουν διάλυση και τον διασυρμό του Πιερικού.

Έχετε μεγάλες ευθύνες γι αυτό:

Δώστε λύση με την σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης η οποία θα αποφασίσει το μέλλον του Πιερικού.
Οι ποδοσφαιριστές μέχρι σήμερα και παρά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν, έχουν τιμήσει τη φανέλα του Πιερικού. Θα πρέπει να είναι έτοιμοι όμως αγωνιστικά όταν τους χρειαστεί η ομάδα μας, γιατί η κατάσταση σίγουρα θα αλλάξει.
Για τον Σύλλογο Παλαιμάχων του Πιερικού
Το Δ.Σ.

1 σχόλιο:

  1. Οι λύσεις είναι δύο:
    1η ΛΥΣΗ:Εκκαθάριση της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ άμεσα ώστε να έχει προοπτική ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και να γίνει ελκυστικός για όποιον θελήσει να επενδύσει (με χρήμα και όχι με ιδέες)στον σύλλογο με σκοπό την άνοδο σε επαγγελματικές κατηγορίες όπου υπάρχουν αρκετές πηγές εσόδων.
    2η ΛΥΣΗ:Πρόταση συγχώνευσης με ΠΑΕ που έχει καθαρό ΑΦΜ και μεταφορά της έδρας της νέας ΠΑΕ στην Κατερίνη και χρήση του ονόματος και συμβόλων του Πιερικού στην νέα ΠΑΕ.

    ΑΝΕΣΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή