Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Το ΤΖΟΥΝΤΟ της Κατερίνης δηλώνει ΠΑΡΩΝ!

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης το Διεθνές Τουρνουά Τζούντο «Πανιώνιος Cup». Στο Τουρνουά συμμετείχαν 500 αθλητές από 60 συλλόγους με ηλικίες από 8 και άνω. Η ομάδα που εκπροσώπησε την Κατερίνη, ο ΓΑΣ Αλέξανδρος Κατερίνης κατέκτησε την 2η θέση στη γενική κατάταξη των αγώνων με σημαντική προσφορά των νεοαποκτηθέντων αθλητών από το εν αναστολή Α.Σ. Sakura Κατερίνης.


Εδώ οφείλουμε να προσθέσουμε ότι πολλοί από τους αθλητές μας οι οποίοι διακρίθηκαν, προέρχονται από το εν αναστολή με ευθύνη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, Αθλητικό Σωματείο Sakura Κατερίνης (υπόθεση που εκκρεμεί στο ΑΣΕΑΔ).

Η άψογη διοργάνωση των αγώνων ήρθε στο τέλος να στιγματιστεί με ένα κακώς κείμενο, την ώρα της ομαδικής φωτογράφισης στις κερκίδες μαζί και με τη σημαία του Sakura και λίγο πριν την αναχώρηση για την Κατερίνη, από τα ηχεία του γηπέδου ακούστηκε μια φωνή από τη γραμματεία σε έντονο ύφος «να κατέβει το πανό»!

 Να υπενθυμίσουμε ότι αυτό που ο εν λόγω κύριος αποκάλεσε πανό, είναι η σημαία του Α.Σ. Sakura Κατερίνης η οποία έχει φωτογραφηθεί σε εκατοντάδες διοργανώσεις σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Οι αθλητές προερχόμενοι από το Α.Σ. Sakura Κατερίνης θέλησαν να φωτογραφηθούν(έχουν φωτογραφηθεί με τη σημαία του σωματείου παντού) και παράλληλα να διαμαρτυρηθούν(οι αθλητές παραμείνανε σιωπηλοί)  για την άδικη τιμωρία που έχει επιβάλει η ΕΟΤ στο Σωματείο τους. 

Για όλους εμάς τους αθλητές με καταγωγή από τη Μακεδονία με τα όλα όσα συμβαίνουν τελευταία αποτελεί φόρο τιμής να αγωνιζόμαστε με τα χρώματα της εθνικής ομάδας. Η σημαία του Α.Σ. Sakura Κατερίνης στο κέντρο αποτελείται από το σύμβολο του Ήλιου της Βεργίνας, περιβάλετε από το περίγραμμα του τζούντο και στο ενδιάμεσο αναφέρονται το όνομα του Sakura και η πόλη της Κατερίνης.
Η αποστολή από την Κατερίνη δεν είχε καμία πρόθεση να προκαλέσει, για αυτό και κατά την διάρκεια των αγώνων δεν σηκώθηκε η σημαία, το μόνο που ήθελε είναι αυτό που προαναφέραμε, μια ομαδική φωτογράφιση με τη Σημαία του Sakura – σιωπηλή διαμαρτυρία. Καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων οι αθλητές μας αποδείξανε στο τατάμι αυτό που θέλανε να μεταφέρουν, ήθος και ευγένεια το οποίο συνοδεύεται από τις επιτυχίες τους.

Γνωρίζουμε ότι κάποιοι δεν νιώθουν τίποτα για τα σύμβολα της πατρίδας μας και ενοχλούνται….

Εκ μέρους του ΓΑΣ Αλέξανδρος Κατερίνης και τους γονείς των νεοαποκτηθέντων αθλητών του Sakura, θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στον Πανιώνιο για μια ακόμη πετυχημένη διοργάνωση.

#judo #sakurakaterini #against_all
Link of Post on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου