Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Ο Πρωταγωνιστής Πιερικός των εκατοντάδων παιδιών αξίζει τη στήριξή σας!

Τον τελευταίο καιρό συζητάμε πολύ για τον Πιερικό και συνηθίζουμε να μένουμε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κάποια τμήματα της ιστορικής ομάδας της Κατερίνης. Εκτός όμως από τις δύσκολες καταστάσεις, υπάρχουν και τμήματα που καταφέρνουν να βάλουν γερές βάσεις, να κτίσουν διαφορετικά, να φτάσουν ψηλά. Μέσα στη συννεφιά των προβλημάτων, σιγά σιγά αρχίζουν να ακτινοβολούν κάποια τμήματα της ομάδας! Βήμα βήμα, κτίζεται ο Πρωταγωνιστής Πιερικός και στο basket και στο volley!

Το volley που αγκαλιάζει εκατοντάδες παιδιά και κτίζει στέρεα!

Μετά τις εργασίες για τη συνένωση του Πιερικού με τον επίσης ιστορικό Αρχέλαο τον Ιούνιο του 2018, αναλάβαμε την υποδιοίκηση του volley. Μια παρέα 9 ατόμων που αγωνιστήκαμε καθένας με την δική του «προϋπηρεσία» στο άθλημα, με γνώση των προβλημάτων και των αναγκών. Αντιμετωπίσαμε την πρόκληση της Α2, μιας μεγάλης κατηγορίας όπου αγωνίζεται φέτος η ανδρική ομάδα, αλλά και τις ανάγκες που έχουν οι μικρότερες κατηγορίες και ιδιαίτερα τα τμήματα υποδομής. Αυτά είναι που δημιουργούν και καλλιεργούν προσωπικότητες και αθλητές!

 Καταφέραμε να ενώσουμε 2 διαφορετικούς κόσμους, δύο διαφορετικές φιλοσοφίες και νοοτροπίες σε μία για το καλό του αθλήματος. Για την ανάδειξη και ακόμα καλύτερα για το μέλλον των εκατοντάδων κοριτσιών και αγοριών της πόλης μας, που αγαπάνε αυτό το άθλημα. Αφιερώνουμε ώρες καθημερινά για τον δικό μας αγώνα, αυτόν έξω από το παρκέ, καθένας με την προσωπικότητά, τις αδυναμίες και τις παραξενιές του, αλλά όλοι μας αποφασισμένοι να γίνουμε ένα για το καλό αυτής της ομάδας.

Χρειαζόμαστε τη στήριξή σας!

Υπάρχουν δυσκολίες και ανάγκες. Αλλά οι φίλαθλοι που κάθε Σάββατο μας στηρίζουν, πιστοί στο ραντεβού τους μαζί μας, είναι η δύναμή μας. Προσπαθούμε σκληρά και βλέπουμε ανταπόκριση από επιχειρήσεις και ιδιώτες που μας στηρίζουν. Για αυτό ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, που μας εμπιστεύονται και μας στηρίζουν.

Τίποτε δεν είναι ποτέ αρκετό. Σίγουρα θέλουμε και άλλον κόσμο, ζητούμε και άλλους επιχειρηματίες, και άλλους ιδιώτες κοντά μας. Οι σχέσεις κτίζονται αργά, μέρα μέρα, βήμα βήμα. Με τον ίδιο τρόπο κτίζονται και οι ομάδες, με προσοχή και αγάπη, ειδικά σε τέτοιες εποχές που δεν πρόκειται κάποιος μεγαλομέτοχος να “ρίξει” πακτωλό χρημάτων σε μία ομάδα. Ίσως και να είναι καλύτερα έτσι...

Σήμερα σας καλούμε να στηρίξετε την ομάδα μας! Στηρίξτε την προσπάθειά μας και ελάτε μαζί με τις οικογένειές σας δίπλα μας στο γήπεδο! Ελάτε να απολαύσουμε ένα άθλημα που γυμνάζει ψυχή και σώμα που διαμορφώνει προσωπικότητες! Στηρίξτε τον Πιερικό-Αρχέλαο volleyball!

Χρήστος Τασχουνίδης
Διευθυντής τμημάτων πετοσφαίρισης
ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ VOLLEYBALL
Team manager ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ volleyball

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου