Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ - Εσωτερική υπόθεση στις Παγκορασίδες!

“ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ” ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 3-0
Εσωτερική υπόθεση ήταν η 1η αγωνιστική στο πρωτάθλημα των παγκορασίδων, όπου αναμετρήθηκαν οι ομάδες του Πιερικού και του Αρχελάου.
Ήταν ένα παιχνίδι που έδειξε τις δυνατότητες και την προοπτική της ένωσης των δυο ομάδων, αφού σ'ενα γυμναστήριο όπου βρέθηκε πολύς κόσμος και των δυο ομάδων, έδειξε ότι η ένωση του Πιερικού και του Αρχελάου αποδίδει εκπληκτικά αποτελέσματα.
Όλοι πλέον βλέπουν το φανταστικό οικοδόμημα που δημιουργήθηκε με την ένωση, και όλοι πλέον έρχονται στους ειδικούς και στους καλύτερους για σίγουρα και σταθερά αποτελέσματα.
Σύνθεση: Τουλίκα, Χατζηευστρατιάδου, Παπαπέτρου, Χατζησακούλα, Στρίμπα, Ζειμπέκη, Χατζηαγοράκη, Τσαπουρνιώτη, Ιορδανίδου, Αντωνοπούλου, Κοτζαμανίδου.

ΠΛΟΥΣΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΙΕΡΙΚΟΥ – ΑΡΧΕΛΑΟΥ
Ιδιαίτερα ενδιαφέρον αναμένεται το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Νοεμβρίου, όπου έχουμε πλούσια αγωνιστική δράση για τα τμήματα Πιερικου – Αρχελάου.
Στους Άνδρες η ομάδα του Πιερικού αγωνίζεται στην Καλαμαριά με τον τοπικό Απόλλων, όπου η νίκη για την ομάδα του Πιερικού είναι μονόδρομος.
Στις Κορασίδες η ομάδα του Πιερικού αγωνίζεται την Κυριακή μέσα στο Αιγίνιο με την Νίκη, και θέλει καθαρή νίκη για την διατήρηση της 1ης θέσης. Αντίστοιχα η ομάδα κορασίδων του Αρχελάου αγωνίζεται Κυριακή στο ΄Β ΔΑΚ Κατερίνης στις 14:00 με την ομάδα του Ποσειδώνα Βέροιας, σ'ενα παιχνίδι πολύ ενδιαφέρον.
Η ομάδα Παγκορασίδων του Πιερικού, αγωνίζεται Σάββατο μέσα στα Γιαννιτσά με την ομάδα του Μέγα. Στόχος, η συνέχεια στις νίκες και η παραμονή στην 1η θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Αρχελάου αγωνίζεται στην Κατερίνη, Σάββατο και ώρα 14:00 στο ΄Β ΔΑΚ με την ομάδα της Νίκης Αιγινίου και προσδοκά ένα θετικό αποτέλεσμα.
Η ομάδα των Παίδων του Πιερικού έχει ρεπό.

Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου