Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Νέα Γ.Σ. την ερχόμενη Δευτέρα. Διοικούσα επιτροπή και βλέπουμε...

Ακέφαλος διοικητικά συνεχίζει μέχρι την επόμενη Δευτέρα ο Πιερικός αφού κανένας δεν εκδήλωσε ενδιαφέρον να αναλάβει τα ηνία της Κατερινιώτικης ομάδας στην σημερινή έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΚΑΒΗΣ.

Ο Παναγιώτης Διακουμάκος δήλωσε πως αποχωρεί έχοντας βάλει απο την τσέπη του ένα ποσό της τάξεως των 27.000 ευρώ, ενώ δαπανήθηκαν απο την αρχή της χρονιάς περίπου 35.000, με τα υπόλοιπα 8.000 ευρώ να έχουν εισπραχθεί απο διαρκείας, διαφημιστικές πινακίδες και προσφορές στον σύλλογο.
Στην ερώτηση του προεδρεύων την Γ.Σ. άν υπάρχει ενδιαφερόμενος στην αίθουσα για να αναλάβει την ομάδα, επικράτησε ...σιγή ιχθύος και τελικά αποφασίσθηκε να οριστεί διοικούσα επιτροπή, η οποία θα φροντίσει να πάει ο Πιερικός στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Οικονόμο στην Τσαριτσάνη να αγωνισθεί και θα "τρέξει" τα υπάρχοντα θέματα μέχρι και την Δευτέρα.

Πλέον η επόμενη Δευτέρα θα προσδιορίσει το άν θα υπάρξει διοικητικά νέο σχήμα στον Πιερικό και οι ημέρες που μεσολαβούν, δίνουν τον χρόνο για να προετοιμαστούν οι ενδιαφερόμενοι ή ο ενδιαφερόμενος, ώστε να καταθέσει την πρόταση του.


Μάλιστα ο γνωστός "δάσκαλος" της πιερικής οικογένειας Βασίλης Τσακιρίδης, ανέλαβε να τακτοποιήσει το εξοδολόγιο του λεωφορείου που θα μεταφέρει την ομάδα στην Τσαριτσάνη και ο Γιάννης Τσουκαλάς, να προσφέρει το γεύμα της αποστολής πρίν το Κυριακάτικο παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου