Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

ΘΡΗΝΕΙ ΤΟ ΠΙΕΡΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Έφυγε απο τη ζωή ο τερματοφύλακας της Πίνδου Α. Αγιάννη Γιώργος Τοτικίδης

Ένα θλιβερό περιστατικό έρχεται να ταράξει το  ποδόσφαιρο της Πιερίας και τον αθλητισμό της γενικότερα. Ένας νέος άνθρωπος, πατέρας δυο μικρών παιδιών, έφυγε σήμερα απο τη ζωή σε ηλικία 38 ετών, κάνοντας το τελευταίο του ταξίδι προς τον Παράδεισο, για να εγκατασταθεί στη γειτονιά των Αγγέλων.
Ο Γιώργος Τοτικίδης, τερματοφύλακας της Πίνδου του Άνω Αγιάννη, βύθισε στο πένθος την περιοχή της καταγωγής του, την ομάδα του και την ποδοσφαιρική Πιερία γενικότερα.

Αξιωματικός της Ελληνικής Αεροπορίας (Αεροπορία Στρατού), καλός άνθρωπος και οικογενειάρχης, η απουσία του αποτελεί μια οδυνηρή απώλεια για την τοπική κοινωνία του Άνω Αγίου Ιωάννη, αλλά και την ευρύτερη περιοχή γενικότερα.

Ο Γιώργος Τοτικίδης έφυγε απο ανακοπή, χωρίς να έχουμε περισσότερα στοιχεία προς το απρόν αφού η σωρός του διακομίσθηκε στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου και η νεκροψία θα εξακριβώσει τα ακριβή αίτια του θανάτου του.
Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, η κηδεία του θα γίνει το πρωί της Δευτέρας στον τόπο καταγωγής του, τον Άνω Άγιο Ιωάννη Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου