Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Ξεκινά το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Κλήρωση 8 /11 – Έναρξη πρωταθλήματος 18/11

Όμιλος από την Πιερία μέχρι την Αθήνα για τις Πιερίδες Μούσες που ξεκινούν αισιόδοξα
Τελειώνει το άγχος της αναμονής για το Δ.Σ. την προπονητική ομάδα και την ομάδα των Πιερίδων Μουσών. Ήδη ορίστηκαν οι όμιλοι της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, η κλήρωση των αγώνων και η έναρξη του πρωταθλήματος που ξεκινά στις 18 Νοεμβρίου 2018.

Ο φετινός Όμιλος δεν είναι ο αναμενόμενος για τις Πιερίδες Μούσες αφού δεν εντάχτηκαν στον όμιλο των ομάδων της Βόρειας Ελλάδας. Εντάχτηκαν σε όμιλο  με ομάδες από τη Θεσσαλία, την Στερεά Ελλάδα και την Αθήνα. Είναι ένας όμιλος που θα δοκιμαστεί η ομάδα με πολύωρα ταξίδια στα εκτός έδρας παιχνίδια, θα αντιμετωπίσει άγνωστες ομάδες που δεν έχει ξανασυναντήσει στο πρωτάθλημα. Παρά όμως τις παραπάνω αντιξοότητες η Πιερίδες Μούσες ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους είναι αισιόδοξες, είναι έτοιμες να ανταπεξέλθουν σε κάθε δυσκολία και έχουν την εμπειρία και την ικανότητα να θέσουν υψηλούς στόχους και να τους κατακτήσουν.

Η κλήρωση των αγώνων, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ θα γίνει την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου, ενώ οι αγώνες του πρωταθλήματος θα ξεκινήσουν 10 μέρες αργότερα την Κυριακή 18 Νοεμβρίου.

Εν αναμονή λοιπόν της κλήρωσης και της πρώτης αγωνιστικής, η διοίκηση ολοκληρώνει το σχεδιασμό για το φετινό πρωτάθλημα και την άρτια οργάνωση της παρουσίας της ομάδας, ενώ προπονητική ομάδα και παίχτριες ολοκληρώνουν το πρόγραμμα προετοιμασίας με τακτικές προπονήσεις τακτικής και τεχνικής ώστε να ξεκινήσουν δυναμικά το πρωτάθλημα στοχεύοντας σε θετικά αποτελέσματα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου