Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Γ΄Εθνική - Με δυο του Αχιλλέα και έναν του Πιερικού η καλύτερη ενδεκάδα του 4ου ομίλου!

Το liganews.gr και οι συνεργάτες του παρουσιάζουν τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν την 8η αγωνιστική του 4ου ομίλου.

Προπονητής – Περικλής Αμανατίδης (Ολυμπιακός Βόλου): Παρά την πίεση του Αστέρα Ιτέας, παρά το γεγονός πως η ομάδα του έπαιζε σε ένα βαρύ τερέν, λόγω της κακοκαιρίας, οι παίκτες του Περικλή Αμανατίδη πήραν τη νίκη και παραμένουν πρώτοι!
Τερματοφύλακας – Παλιούρας (Ολυμπιακός Βόλου): Στα γάντια του Γιακουμή έχει μπει ο τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων», ο οποίος όποτε χρειάστηκε ήταν παρών στο παιχνίδι στην Ιτέα, με τον Αστέρα.

Αμυντικός – Λυκούργος (Αχιλλέας Νεοκαισάρειας): Έξι λεπτά αφότου μπήκε στην αναμέτρηση, ο Λυκούργος πέτυχε το τελικό 5-1 για την ομάδα του, απέναντι στον ΑΟ Στυλίδας.

Αμυντικός – Λεάντρο (Ολυμπιακός Βόλου): Έσπασε το ρόδι για τους βολιώτες, πετυχαίνοντας το 1-0 στην Ιτεά.

Αμυντικός – Κοντοβάς (Απόλλων Μακρυχωρίου): Διατηρήθηκε το μηδέν στην άμυνα του Απόλλωνα, με τον ίδιο και τους υπόλοιπους οπισθοφύλακες του κ. Θεοδώρου να αποδίδουν αρκετά καλά.

Αμυντικός – Καντούτσης (Νίκη Βόλου): Όπως και υπόλοιποι ο Καντουτσής βοήθησε στο να διατηρηθεί το ακέραιο στην άμυνα του βολιώτικου συλλόγου.

Μέσος – Ναρίνογλου (Αχιλλέας Νεοκαισάρειας): Όπως και ο συμπαίκτης του Λυκούργος, έτσι και ο Ναρινόγλου… Μπήκε στο 66’, στο 69’ σκόραρε... Τον λες και χρυσή αλλαγή!

Μέσος - Σκόνδρας (ΑΣ Μετέωρα): Δύο τέρματα στη νίκη των Θεσσαλών επί του ΑΟ Σελλάνων, με τον παίκτη αυτό να έχει έφεση στο γκολ.

Μέσος – Ιορδανίδης (Νίκη Βόλου): Πέτυχε το ένα από τα πέντε γκολ της ομάδας του ο Ιορδανίδης, στην επικράτηση επί του Φωκικού.

Επιθετικός – Πατσαρούχας (ΑΟ Σελλάνων): Μπορεί ο σύλλογος από την Καρδίτσα να ηττήθηκε με σκορ 4-2 στην Καλαμπάκα από τον ΑΣ Μετέωρα, ωστόσο ο Πατσαρούχας βρήκε για άλλη μια φορά το δρόμο προς τα δίχτυα, δύο φορές μάλιστα…

Επιθετικός – Δαδάκος (Πιερικός): Χάρη στα δύο του τέρματα, οι Κατερινιώτες πανηγύρισαν τη νίκη με 2-1 επί του Οικονόμου Τσαριτσάνης.

Επιθετικός – Τζιώρας (Νίκη Βόλου): Δύο γκολ ενάντια στον Φωκικό ο «εκτελεστής» της Νίκης, που δείχνει να βρίσκει τον παλιό του εαυτό.
Πηγή: liganews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου