Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Με 2 απουσίες αύριο στην Κατερίνη ο Γ.Σ. Αλμυρός του Δημήτρη Δημηνά!

Με δύο απουσίες ο ΓΣ Αλμυρού στην Κατερίνη
Στην Κατερίνη αγωνίζεται αύριο Κυριακή (11/11) ο Γ.Σ. Αλμυρού με αντίπαλο τον Πιερικό στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Οι «κυανόλευκοι» θα επιδιώξουν να διευρύνουν το αήττητο σερί τους απέναντι σε μία ιστορική ομάδα, που όμως ταλαιπωρείται από εσωτερικά προβλήματα.

Δύο απουσίες έχουν οι «κυανόλευκοι» για το αυριανό παιχνίδι τους στην Κατερίνη. Ο Παναγιώτης Κοντοβάς παραμένει τραυματίας, ενώ τιμωρημένος είναι ο Σταμάτης Καρράς λόγω της αποβολής του στο προηγούμενο ματς με τα Μετέωρα.

Το θετικό είναι πως όλη την εβδομάδα μετείχε κανονικά στις προπονήσεις ο στρατευμένος Γιώργος Ναουμίδης και γι’ αυτό αναμένεται να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή.

Στη διάθεση του Στέλιου Αρσένου βρίσκονται οι: Άγγελος Σταυράκης, Δημήτρης Βίτσος, Βαγγέλης Στουρνάρας, Βαλάντης Κόκκας, Νίκος Μπαρούτας, Γιώργος Ναουμίδης, Βασίλης Καλαμίδας, Πάβλι Βανγκέλι, Στέλιος Αλεξανδρής, Αποστόλης Τσιώλης, Δημήτρης Δημηνάς, Γιώργος Παπακώστας, Στέλιος Τιμπλαλέξης, Δημήτρης Δήμος, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας, Γιώργος Δημητρίου, Χρήστος Μπακάλης, Κώστας Χατζής και Ηλίας Γκίκας.
Πηγή: mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου