Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

ΠΑΜΠΙΕΡΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ την Κυριακή 25/11/18 και ώρα 15:00 ΣΤΟ Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ

Σας καλούμε στο παιχνίδι του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας την Κυριακή 25/11/18 και ώρα 15:00 με την ομάδα του ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης. Πρέπει να σταθούμε αρωγοί στο πλευρό των ποδοσφαιριστών και του προπονητή στη μεγάλη αυτή προσπάθεια ανάδειξης και στήριξης του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.

Σκοπός της παρούσας πρόσκλησης – καλέσματος είναι η μαζική συμμετοχή όλων των φορέων, ΕΠΣ Πιερίας και τα μέλη της, βουλευτών, πολιτευτών, αρχόντων του νομού και των δήμων, αντιπεριφέρειας, δημάρχων, συμβούλων, επιμελητηρίου, επιχειρηματιών, εμπορικών συλλόγων, σωματείων, συλλόγων, ιδρυμάτων, επωνύμων κι ανωνύμων πολιτών, μελών, φιλάθλων, οπαδών, παλαιμάχων στην 9η αγωνιστική της Κυριακής 25ης Νοεμβρίου 2018 στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης.
Το βάρος των υποχρεώσεων του μεγάλου συλλόγου μας, της ομάδας μας, του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, μας καλεί να παραβρεθούμε και να τoν στηρίξουμε στο κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον ΑΣ Μετέωρα.
Οι ποδοσφαιριστές μας χρειάζονται το δυνατό παλμό της εξέδρας για να πάρουν δύναμη για τo ποθούμενο αποτέλεσμα.
Απευθύνουμε κάλεσμα προς όλους τους παραπάνω φορείς καθώς και τους συλλόγους, οργανωμένους οπαδούς, φιλάθλους και απλούς φίλους της ομάδας για συσπείρωση, ενότητα και συμπόρευση με μοναδικό στόχο το μεγαλείο του αγαπημένου μας ΠΙΕΡΙΚΟΥ.
Η συσπείρωσή μας τώρα, αυτή τη στιγμή, απαιτεί να είμαστε δίπλα στην ομάδα. Είναι μοναδική και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα συνεχίσει να είναι προσδοκώντας στη μαζική παρουσία και υποστήριξη.
Εμπρός λοιπόν, όλοι μαζί να προσφέρουμε στήριξη στο σωματείο μας, που γέμισε σελίδες λαμπρής παρουσίας στην ιστορία του ποδοσφαίρου και της πόλης μας.
Τώρα είναι η ώρα των φίλων της ομάδας, ξεκινάει μία παμπιερική εκστρατεία στήριξης του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.
                                                          Διοικούσα Επιτροπή ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου