Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018

“Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου 2018”: Ξεκινήσαμε!

Φίλες και φίλοι
Σε 10 μέρες από σήμερα το “Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου”, το χωριό της καρδιάς μας, θα ανοίξει την αγκαλιά του για να υποδεχτεί 4.200  μαθήτριες και μαθητές από 80 διαφορετικά σχολεία του Νομού Πιερίας.  Οι αριθμοί αυτοί αποτελούν ιδιαίτερη τιμή για όλους εμάς διότι καταδεικνύουν το μέγεθος της αναγνώρισης από την εκπαιδευτική κοινότητα.

Παράλληλα όμως αυτοί οι αριθμοί δείχνουν και το μέγεθος της ευθύνης το οποίο έχουμε αναλάβει απέναντι σε όλα αυτά τα παιδιά και τους δασκάλους τους οι οποίοι επέλεξαν την φιλόξενη αυλή του Καπνικού Σταθμού για την εκπαιδευτική τους εκδρομή.

Οι φόρμες δηλώσεων συμμετοχής για τις εθελόντριες και τους εθελοντές έχουν ανοίξει και από αυτή τη στιγμή μπορείτε να επιλέξετε τις ημέρες εκείνες τις οποίες επιθυμείτε να εργαστείτε στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ

Σας παρακαλούμε να μην το αμελήσετε και να το κάνετε άμεσα! Οι μέρες πλησιάζουν και θα θέλαμε το θέμα της οργάνωσης του προσωπικού να τακτοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν, διότι όπως καταλαβαίνετε, ο συντονισμός 400 εθελοντριών και εθελοντών είναι πολύ δύσκολος και χρονοβόρος και δεν μπορεί να γίνει την τελευταία στιγμή.

Χαιρόμαστε που για 5η συνεχόμενη χρονιά θα είμαστε μαζί για να ζήσουμε αξέχαστες στιγμές μπροστά στον αναμμένο ξυλόφουρνο  και γύρω από τις φωτιές της αυλής τις πιο ζέστης γωνιάς της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου