Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Ηρακλής-Αιγινιακός αντίπαλοι ξανά μετά από 1362 μέρες!

Η τελευταία συνάντηση του Ηρακλή με τον Αιγινιακό
Ο Ηρακλής στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Football League, θα υποδεχτεί στο Καυτανζόγλειο τον Αιγινιακό μετά από σχεδόν τρία χρόνια. Tο SDNA σας θυμίζει την τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Ηρακλής και Αιγινιακός θα έρθουν αντιμέτωποι την ερχόμενη Κυριακή (11/9) για την 3η αγωνιστική της Football League, μετά από σχεδόν τρία χρόνια. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα υποδεχτεί στο Καυτανζόγλειο την ομάδα από το Αιγίνιο στις 15:00 θέλοντας να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από τις δύο ήττες κόντρα σε Ατρόμητο και Κέρκυρα.

Συνολικά δύο ομάδες έχουν αγωνιστεί συνολικά έξι φορές με τον Γηραιό να μετράει τρεις νίκες ενώ ο Αιγινιακός έχει μια, ακόμα δύο παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Η τελευταία συνάντηση των δύο ομάδων είχε γίνει πριν από σχεδόν τρία χρόνια, συγκεκριμένα πριν από 1362 μέρες.

Νικητής στο τελευταίο ραντεβού των δύο ομάδων ήταν ο Ηρακλής, ο οποίος είχε πάρει τη νίκη για το πρωτάθλημα της Football League με 2-1.

Οι «κυανόλευκοι» είχαν πάρει μια δύσκολη νίκη χάρη στο τέρμα του Γιάννη Πασά λίγο πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης. Το σκορ για την ομάδα του Γηραιού το είχε ανοίξει ο Παύλος Κυριακίδης στο 26’ αλλά ο Αιγινιακός κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Γιαζιτζόγλου στο 54ο λεπτό. Αλλά ο Γιάννης Πασάς κατάφερε στο τέλος να χαρίσει το τρίποντο στην ομάδα του σκοράροντας στο 89ο λεπτό.

Θυμηθείτε τις συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης (Πασάς 87′), Ρομάνο, Κάσσος, Τσιλιγκίρης (Τσιλιανίδης 77′), Λουκίνας (Περόνε 62′)

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Σ. Διαμαντόπουλος): Τόλιος, Λιόλιος, Μπάρος, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Πολύζος (Ρίκκα 46′), Φαμπίνιο, Πέντα, Ντιντάκ (Κυνηγόπουλος 70′), Γουέλκαμ, Καζάκης (Αχαλινόπουλος 84′)
Πηγή: SDNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου