Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018

Πιερικός-Πήγασος Πολίχνης 1-3 μέσα σε φοβερή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι!

Πραγματική γιορτή στο κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού, με την πολύ όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του βόλεϊ στην περιοχή αλλά και τον Πιερικό να γνωρίζει την ήττα απο τον πρωτοπόρο και ισχυρό Πήγασο Πολίχνης με 3-1 σετ.
Η ομάδα του Κώστα Σαρρή έδειξε κάποια απο τα πολύ καλά της στοιχεία, ιδιαίτερα όταν και πήρε το 3ο σετ απέναντι στην ομάδα του θρυλικού Αντρέι Κράβαρικ, που ήταν εμφανώς τουλάχιστον μια ταχύτητα επάνω σε μπάτζετ και ρόστερ, απο την ομάδα της Κατερίνης.

Το παιχνίδι πάντος ευχαρίστησε τους πολυπληθείς φίλους του Πιερικού, οι οποίοι σε αθλητικότατα πλαίσια και σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενίσχυσαν με τις εκδηλώσεις τους τις προσπάθειες των παικτών της Κατερινιώτικης ομάδας.

Τα δυο πρώτα σετ τα πήραν οι Θεσσαλονικείς, με τον Πιερικό να παλεύει το πρώτο και να το χάνει στα ...σημεία με 23-25, ενώ στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκολότερο έργο αφού το κέρδισαν 17-25.

 Εκεί ήταν που έβγαλαν αντίδραση οι παίκτες του Πιερικού και κατάφεραν με την διαρκή βοήθεια του κόσμου που δημιούργησε μια φανταστική ατμόσφαιρα, να φτάσει στη νίκη με 25-20 και να βάλει στο παιχνίδι φωτιά.
Εκεί όμως μίλησε η ανωτερότητα της ομάδας του Πήγασου η οποία έβγαλε μπλόκαρε τα ατού του Πιερικού και πέρασε σχεδόν όλες τις επιθέσεις της στο τελευταίο σετ, κερδίζοντας το με 19-25 και παίρνοντας δίκαια τη νίκη.

Θα μείνουμε στο καλό πρόσωπο που έδειξε ο Πιερικός στο 3ο σετ αναγκάζοντας τους φιλάθλους να καταχειροκροτήσουν την ομάδα του Κώστα Σαρρή και την πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στις κερκίδες του κλειστού στον Σταθμό, με νέα παιδιά, οικογένειες και υγιείς φιλάθλους να κατακλύζουν τον χώρο, στέλνοντας το μήνυμα πως το βόλεϊ, μπορεί να δημιουργήσει τα πραγματικά, γιορτινά, αθλητικά Σαββατιάτικα απογεύματα στην Κατερίνη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου