Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Αιγινιακός-Αήττητος 1-2 Κέρδισε ο ...Χαραλαμπίδης!

Ο Ματθαίος Μαρουκάκης σημείωσε και τα δύο γκολ του Αήττητου Σπάτων στη νίκη του μέσα στην έδρα του Αιγινιακού. Με δύο γκολ του Ματθαίου Μαρουκάκη ο Αήττητος Σπάτων πήρε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της ιστορίας του στην Β' Εθνική μέσα στην έδρα του Αιγινιακού με 2-1.

Ο Αήττητος ήταν ο κυρίαρχος στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης με τον Αιγινιακό και το εξαργύρωσε με την πρώτη νίκη του στην δεύτερη κατηγορία και μάλιστα εκτός έδρας με 2-1.
Οι ποδοσφαιριστές του Απόστολου Χαραλαμπίδη που επέστρεψε ως αντίπαλος στην Βόρεια Πιερία, όπου είχε χτίσει τον Αιγινιακό από το καλοκαίρι κατάφεραν να κρατήσουν τον ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, να κάνουν τις περισσότερες φάσεις και τελικά να πάρουν το τρίποντο.

Στο πρώτο ημίχρονο έχασαν ευκαιρίες, κυρίως με τον Χαντί (14') και τον Ματσούκα (8'), αλλά οι περισσότερες φάσεις δημιουργήθηκαν στο δεύτερο 45λεπτο. Ο Πολύζος υποχρέωσε τον Κοκκαλά σε καλή επέμβαση λίγο μετά τη σέντρα, ενώ στη συνέχεια χάθηκαν αρκετές φάσεις μέχρι το «καυτό εξάλεπτο» που σημειώθηκαν και τα τρία γκολ της αναμέτρησης. Ο Μαρουκάκης έκανε την αρχή στο 64ο λεπτό, ο Παπαδόπουλος ισοφάρισε στο 67ο λεπτό και πάλι ο Μαρουκάκης σημείωσε το 2-1 στο 70ο λεπτό.

Στο τέλος, με την είσοδο των Κούστα και Έππα, οι γηπεδούχοι έγιναν πιο πιεστικοί, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι περισσότερο από την αναμέτρηση και να φτάσουν στην ισοπαλία.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αγγελάκης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Αϊναλής (Μακεδονίας), Γούτας (Χαλκιδικής)

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Μιρσάντ Γιονούζ): Καραγκιόζης, Ορφανίδης, Σ. Τοπαλίδης, Πετρούσης (71' Στάνιτς), Ζήσης, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος, Πολύζος (77' Έππας), Πέριτς (71' Κούστα), Μαρκόφσκι, Παπαδόπουλος

ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Κοκκαλάς, Μάγκας, Χριστοφιλέας, Ηρακλής, Γροντής (60' Κασνέτση), Μαρουκάκης (86' Βούκοβιτς), Χαντί, Μανωλάς, Σπυρόπουλος, Ματσούκας (79' Κολλαράς), Σταματάκης
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου