Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Αιγινιακός-Απόλλων Λάρισας 0-4 και παραίτηση Χαραλαμπίδη απο την τεχνική ηγεσία!

Το «2x3» έκανε ο Απόλλων Λάρισας, που νίκησε με το εμφατικό 4-0 τον Αιγινιακό στο Αιγίνιο.
Το απόλυτο μετρά η ομάδα του Μαρσέλο Τροΐζι, που μετά το τρίποντο της πρεμιέρας κόντρα στην Κέρκυρα, ήρθε και το εκτός έδρας απέναντι στον Αιγινιακό. Δίκαιη η επικράτηση για τον Απόλλωνα που ήταν ανώτερος και ουσιαστικός καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Στο 15’, η ομάδα του Μαρσέλο Τροΐζι άνοιξε το σκορ (1-0) με το σουτ του Τασιούλη, ο οποίος είχε και δοκάρι στο 36’. Οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους (2-0) στο 41’ με τον Χατζή.  Ο Αιγινιακός προβλημάτισε αμυντικά και δεν απείλησε την εστία του Μαντζάρη.

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης θέλησε να αλλάξει το σκηνικό, προχωρώντας σε τριπλή αλλαγή, χωρίς όμως να καταφέρει κάτι. Με το… καλημέρα, στο 50’, ο Απόλλων Λάρισας αύξησε τη διαφορά των τερμάτων, όταν ο Λουκάο «κρέμασε» τον Γιαγκιόζη. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τον Σουλιώτη να ολοκληρώνει τον επιθετικό μονόλογο της ομάδας του σημειώνοντας το 4-0 στο 90’.

Οι Θεσσαλοί πανηγύρισαν τη δεύτερη διαδοχική τους νίκη έπειτα από αυτή σε βάρος της Κέρκυρας και βρίσκονται στην κορυφή, ενώ ο Αιγινιακός δεν εκμεταλλεύτηκε τον βαθμό που απέσπασε κόντρα στην Παναχαϊκή στην Πάτρα.

Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας)

Βοηθοί: Κακαφώνης, Οικονόμου (Αχαΐας)

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης, Ορφανίδης, Τοπαλίδης, Πετρούσης (46’ Κλιγγόπουλος), Ζήσης, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος, Πολύζος (46’ Έππας), Δούμτσιος (46’ Κούστα), Μαρκόφσκι, Παπαδόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροϊζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Κοντοές, Πολέτο (85’ Μπιμάι), Μαρκολίνο (90+3’ Τσακυργιάννης), Λουκάο, Λούκας Ράμος, Τασιούλης (63’ Καμπέρης), Σουλιώτης.

Παραιτήθηκε ο Χαραλαμπίδης
Ο τεχνικός του Αιγινιακού, Απόστολος Χαραλαμπίδης, παραιτήθηκε μετά το 0-4 από τον Απόλλωνα Λάρισας. Δεν συνεχίζει στον πάγκο του Αιγινιακού ο Απόστολος Χαραλαμπίδης. Μετά την εντός έδρας ήττα (0-4) από τον Απόλλωνα Λάρισας, ο Καστοριανός τεχνικός έκανε γνωστό ότι παραιτείται, ευχαριστώντας τους συνεργάτες του.

Υπενθυμίζεται ότι στην πρεμιέρα η ομάδα της βόρειας Πιερίας αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) εκτός έδρας με την Παναχαϊκή, ενώ στο Κύπελλο επήλθε πρόωρος αποκλεισμός, στα πέναλτι από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου (5-4).

Η ΠΑΕ Αιγινιακός έκανε γνωστή την παραίτηση με ανακοίνωση που εξέδωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Μετά από αίτημα, το Δ.Σ. της ΠΑΕ Αιγινιακός κάνει δεκτή την παραίτηση του προπονητή Απόστολου Χαραλαμπίδη».
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου