Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης-ΓΑΣ Σβορώνου 0-3 Δίκαιη νίκη ο ΓΑΣ!

Γήπεδο «Θεόδωρος Παπαδόπουλος» Νέας Ζωής
Δίκαια πέρασε απο τη Νέα Ζωή ο ΓΑΣ Σβορώνου, ο οποίος κέρδισε 3-0 την γηπεδούχο ΠΑΕ Ποντίων και πήρε τους σημαντικούς 3 βαθμούς της νίκης. Η ομάδα του Δημήτρη Παυλίδη έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, δημιούργησε φάσεις μπροστά στην εστία του Μπαμπαΐτη,πέτυχε 3 τέρματα και έφτασε σε ένα ακόμη τρίποντο.

Αντίθετα οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Γιάννη Βαρβούτη που σίγουρα έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους, άν και προσπάθησαν δεν είχαν την εμπειρία να διαχειριστούν τον αντίπαλο τους ο οποίος ήταν μια ταχύτητα πιο επάνω, κι έτσι δίκαια γνώρισαν την ήττα.

Στο 4΄ο Μιτακίδης θα βγεί πίσω από τις πλάτες των αμυντικών του ΓΑΣ αλλά ο έμπειρος Σακελλαρίδης θα βγεί και θα διώξει σωτήρια.
Στο 34΄ απο σέντρα του Τσικαδέρη από αριστερά, ο Σιώκας με καρφωτή κεφαλιά το 0-1 για τον ΓΑΣ Σβορώνου.
Στο 40 ο Τριανταφύλλου θα κατεβάσει ωραία με το στήθος και θα σουτάρει μέσα από την περιοχή του Μπαμπαΐτη με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ, μετά από πολύ ωραία σέντρα του Σιώκα.

Λίγο πρίν το τέλος του πρώτου μέρους, δυνατό σουτ του Μιτακίδη από πλάγια δεξιά θα απομακρύνει με τα χέρια ο Σακελλαρίδης.

Στο 49΄ ο Καμπερίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 63΄σουτ του Καμπερίδη μετά από πάσα-στρώσιμο του Τσικαδέρη, θα περάσει λίγο ψηλά άουτ.

Στο 85΄ ο Ντρελαλαί  θα κάνει το 0-3 από πλάγια θέση και μετά από καλή συνεργασία των ποδοσφαιριστών του ΓΑΣ στο ύψος της περιοχής των ποντίων.

Στις καθυστερήσεις το μακρινό σουτ του Τσενικλή, θα βρει στο οριζόντιο δοκάρι του Σακελλαρίδη  και θα περάσει άουτ.

Πριν την έναρξη του αγώνα, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για την απώλεια του Γιώργου Τοτικίδη, τερματοφύλακα της Πίνδου Α. Αγιάννη, που έφυγε πρόσφατα απο τη ζωή.

Διαιτητής ο Παπαργυρίου με βοηθούς την Τσικλητάρη Β. και τον Βρούζο.

ΠΑΕ Ποντίων (Γιάννης Βαρβούτης): Μπαμπαΐτης, Τουλίκας Στ. (46΄Στίκος), Λαμπίρης, Γεωργιάδης, Μακρίδης (65΄Τουλίκας Γ.), Γιαννακός, Τσενικλής, Μήτρας (60΄Δεληγιάννης), Μιτακίδης, Κυλώνης, Μαργαρίτης (46΄Κουλλόλι).

ΓΑΣ Σβορώνου (Δημήτρης Παυλίδης): Σακελλαρίδης, Ντρελαλαί, Κουκάρας, Τσαγκαράκης (87΄Σκαμπαρδώνης), Τριανταφύλλου, Γκαράτζιας, Βούλγαρης, Ζώβληκας, Σιώκας (60΄Στεφανίδης), Τσικαδέρης (70΄Ζιάκας), Καμπερίδης (83΄Τσάτσος).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου