Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Τελευταία Νέα | το "ΔΑΣΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ" για την αποκατάσταση της Μαραθώνιας διαδρομής, η ERGO Marathon EXPO & άλλα νέα!

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος δίνει ζωή στη Μαραθώνια διαδρομή
Λίγο πριν τον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο ο ΣΕΓΑΣ παρουσιάζει μία ειδική δράση, το «ΔΑΣΟΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΕΩΝ» («Runners Forest»), προκειμένου να συμβάλλει στην αποκατάσταση της Μαραθώνιας διαδρομής, η οποία, από το 12ο έως το 16ο χιλιόμετρο, καταστράφηκε από τις φονικές πυρκαγιές του Ιουλίου.

Σύμφωνα με την παρουσίαση του προγράμματος, ο ΣΕΓΑΣ, χορηγοί, αλλά και η ελληνική δρομική κοινότητα, καταθέτουν χρήματα μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του προγράμματος crowdfunding της Εθνικής Τράπεζας, www.act4greece.gr, με τα οποία θα αγοραστούν και θα φυτευτούν δέντρα, καλύπτοντας όσο το δυνατόν περισσότερη έκταση κατά μήκος της Μαραθώνιας Διαδρομής. Όλα αυτά σε συνεργασία με τις επίσημες κρατικές υπηρεσίες και τους αρμόδιους φορείς, ενώ θα διασφαλισθεί και η συντήρησή τους.

Το μήνυμα θα ενισχύσουν οι ίδιοι οι δρομείς, αφού την ημέρα του Μαραθωνίου, κάθε δρομέας θα παραλάβει ένα πράσινο μαντίλι το οποίο θα του ζητηθεί να φορέσει στο τμήμα της διαδρομής που έχει πληγεί από την πυρκαγιά, δημιουργώντας έτσι ένα συμβολικό «πράσινο ποτάμι» και στέλνοντας μήνυμα ζωής στα εκατομμύρια θεατών που θα παρακολουθήσουν τον 36ο ΑΜΑ, είτε από κοντά, είτε μέσω της τηλεοπτικής οθόνης, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.


***
Και φέτος η ERGO MARATHON EXPO στο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου, 8-10 Νοεμβρίουimage005
Η διεθνής έκθεση Αθλητισμού, Διατροφής, Υγείας και Τουρισμού, ERGO Marathon Expo, επιστρέφει 8 με 10 Νοεμβρίου 2018, στο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου με ελεύθερη είσοδο.

Περισσότεροι από 72.000 επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο αναμένεται να επισκεφθούν την ERGO Marathon Expo, ώστε να ενημερωθούν για τις εξελίξεις του αθλητικού κλάδου. Στο πλαίσιο της έκθεσης θα φιλοξενηθούν πάνω από 160 εκθέτες που θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Οι επισκέπτες θα γνωρίσουν τα πάντα γύρω από την αθλητική ένδυση – υπόδηση, τα αθλητικά αξεσουάρ, την διατροφή, τα προϊόντα τεχνολογίας, τις διεθνής αθλητικές διοργανώσεις, τον αθλητικό τουρισμό και θα απολαύσουν μοναδικά δρώμενα.

Να αναφέρουμε πως οι συμμετέχοντες δρομείς στους αγώνες του Μαραθωνίου, θα έχουν την ευκαιρία να παραλάβουν από το χώρο της Έκθεσης τον αριθμό συμμετοχής τους και να επισκεφτούν τα περίπτερα της ERGO Marathon Expo, από την Πέμπτη 8 έως το Σάββατο 10 Νοεμβρίου.

 ***
aegean-miles bonus blueΕίστε Miles+Bonus μέλος; Τρέξτε και κερδίστε μίλια!
Με την ολοκλήρωση της διαδρομής σας, κερδίζετε μίλια εξαργύρωσης:

• Μαραθώνιος Δρόμος – 4.200 μίλια εξαργύρωσης
• Αγώνας Δρόμου 10χλμ – 1.000 μίλια εξαργύρωσης
• Αγώνας Δρόμου 5χλμ Πρωί – 500 μίλια εξαργύρωσης
• Αγώνας Δρόμου 5χλμ Απόγευμα – 500 μίλια εξαργύρωσης

Δείτε πως μπορείτε να επωφεληθείτε από την προσφορά:

Aπλά συμπληρώστε το MarathonID σας στην ειδική φόρμα στο siteτης AEGEAN και τα μίλια θα καταχωρηθούν στο Miles+Bonus λογαριασμό σας μετά το πέρας του Μαραθωνίου.

Δεν είστε Miles+Bonus μέλος; Μη χάσετε την προσφορά, εγγραφείτε τώρα και κερδίστε μίλια!

Μάθετε περισσότερα
 ***
VPH 8398Η Protergia σου δίνει ..ενέργεια για τον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο!
Η Protergia στέκεται υπερήφανα στο πλευρό του ΣΕΓΑΣ ως επίσημος χορηγός, χαρίζοντας την ενέργειά της, τόσο στους επαγγελματίες αθλητές όσο και στους πολυάριθμους δρομείς ανά την Ελλάδα, που αυξάνονται διαρκώς.

Το ταξίδι αυτό ξεκίνησε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις το καλοκαίρι με το Athens Street Pole Vault, που μεταμόρφωσε την Πλατεία Συντάγματος σε αγωνιστικό χώρο άλματος επί κοντώ, και συνεχίζεται με τον εμβληματικό Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, στις 11 Νοεμβρίου. Εκεί, η Protergia θα στηρίξει δυναμικά την ιστορική διαδρομή που αποτελεί από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του παγκόσμιου αθλητισμού και όνειρο κάθε δρομέα, με σύνθημα: «Τρέχουμε μαζί, τρέχουμε με ενέργεια»!

Η Protergia, ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας & Φυσικού Αερίου της MYTILINEOS,είναι ο μεγαλύτερος ιδιώτης παραγωγός ρεύματος στην Ελλάδα. Διαχειρίζεται τις ηλεκτροπαραγωγικές μονάδες και τις μονάδες Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας της MYTILINEOS, ενώ δραστηριοποιείται στην εμπορία και προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου προσφέροντας σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίεςσεπάνω από 110.000 επιχειρήσεις, επαγγελματίες και νοικοκυριάσε ολόκληρη τη χώρα.

 ***
hansaplastΗansaplast Sport, η στήριξή σου για να μη μένεις πίσω!
Η Hansaplast προσφέρει καινοτομίες επιθεμάτων περιποίησης πληγών για περισσότερα από 90 χρόνια και είναι η Νο1 επιλογή για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Η εμπειρία και εξειδίκευσή μας στην τεχνολογία των επιθεμάτων, σε συνδυασμό με την μακροχρόνια τεχνογνωσία της Beiersdorf στην περιποίηση της επιδερμίδας, μας επιτρέπουν την ανάπτυξη προϊόντων υψίστης ποιότητας και αποτελεσματικότητας. Σήμερα, συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε την τεχνογνωσία μας ανά τον κόσμο στην κατηγορία αντιμετώπισης του πόνου, αλλά και στήριξης κατά την άθληση. Ένα από τα προϊόντα αντιμετώπισης πόνου είναι το Hansaplast CoolingGel, που δροσίζει και ηρεμεί τους μύες μετά από έντονη άθληση, προσφέροντας 100% ψυκτική δράση. Η σειρά Hansaplast Sport, παρέχει αξιόπιστη στήριξη για να συνεχίζετε τις δραστηριότητές σας χωρίς στρες και πόνο! Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα μας σε επιλεγμένα φαρμακεία. Διανέμονται από την Beiersdorf Hellas AE, Γραμμή Καταναλωτών Χωρίς Χρέωση: 800-111-0001.

 ***
HILTON ATHENS EXTERIOR DROMEASBrunch με θέα στο Μαραθώνιο και χαλάρωση μετά τον αγώνα
Το Hilton Αθηνών για ακόμη μία χρονιά θα είναι το επίσημο ξενοδοχείο του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Νοεμβρίου 2018. Σε αυτό θα φιλοξενηθούν οι elite αθλητές που θα συμμετάσχουν στο φετινό αγώνα αλλά και όλοι οι επίσημοι καλεσμένοι του ΣΕΓΑΣ και της Διεθνούς Ένωσης Μαραθωνίου (AIMS).

Το εμβληματικό αυτό ξενοδοχείο βρίσκεται πάνω στη διαδρομή του Μαραθωνίου αλλά και των αγώνων 5χλμ και 10χλμ και προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους ενοίκους και επισκέπτες του ξενοδοχείου να παρακολουθήσουν τους αγώνες από πολύ κοντά. Η θέση του πάνω στην αυθεντική διαδρομή και ακριβώς απέναντι από το εικαστικό landmark της πόλης της Αθήνας, τον γυάλινο «Δρομέα», το συνδέει με το μεγάλο εθνικό γεγονός και του προσδίδει ένα μοναδικό συμβολικό χαρακτήρα.

Ειδικά για την ημέρα του Μαραθωνίου, το Galaxy Bar & Restaurant του Hilton θα ανοίξει για το κοινό από τις 9:00 το πρωί και θα προσφέρει στην εντυπωσιακή βεράντα του με πανοραμική θέα της Αθήνας ένα υγιεινό brunch για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τους δρομείς από ψηλά και για όσους θέλουν να γευματίσουν με τους φίλους ή τις οικογένειές τους μετά τον αγώνα.

Παράλληλα, το Hiltonia Spa θα προσφέρει ειδικές τιμές στους δρομείς, για να χαλαρώσουν πριν ή μετά από έναν τόσο απαιτητικό αγώνα. Με την προσκόμιση του αριθμού συμμετοχής σας στον Μαραθώνιο (BIB Number) από τις 10-12 Νοεμβρίου, θα έχετε 30% έκπτωση στο Σουηδικό μασάζ, στο Deep Tissue και στο χαλαρωτικό μασάζ ποδιών.

Για κρατήσεις, τηλεφωνήστε στο 2107281402 (Galaxy) ή στο 2107281801 (Hiltonia).

 ***
Forerunner for Runners
fb-print-ad-lifestyleΗ Garmin είναι για τρίτη χρονιά επίσημος υποστηρικτής και official time keeper του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Είναι η εταιρία που κατασκευάζει το ρολόι τρεξίματος του Πρωταθλητή αλλά και ένα ρολόι που ταιριάζει σε κάθε ένα δρομέα. Επιλέξτε το δικό σας για την Κυριακή 11/11/18 και καταγράψτε το δικό σας ατομικό ρεκόρ.

Για δεκαετίες, η Garmin πρωτοπορεί στην πλοήγηση με GPS, στις ασύρματες συσκευές και εφαρμογές που είναι σχεδιασμένες για ανθρώπους που ακολουθούν ένα δραστήριο τρόπο ζωής. Ο επεκτεινόμενος τομέας αθλητικών προϊόντων της Garmin αναπτύσσει τεχνολογίες που βελτιώνουν και προάγουν έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου