Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Τρείς νέες μεταγραφές και ευχές ο Δίας Αγ. Δημητρίου!

ΔΙΑΣ ΑΓΊΟΥ ΔΗΜΗΤΡΊΟΥ-ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ.
Ο ΠΑΣΑΔ ΔΙΑΣ ΑΓΊΟΥ ΔΗΜΗΤΡΊΟΥ εύχεται σε όλους τους συμμετέχοντες στον φετινό μαραθώνιο της Γ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ καλή σεζόν. Με υγεία και καλά αποτελέσματα σε όλους τους ποδοσφαιριστές και παράγοντες.

Μεταγραφική ενίσχυση για τον ΔΊΑ ΑΓΊΟΥ ΔΗΜΗΤΡΊΟΥ.
Λίγο πριν την έναρξη για την σεζόν 18-19 είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας με τους, ΚΑΝΤΟΛΑΡΙ ΜΙΚΕΛΙΑΝ, ΣΤΕΦΟ ΑΣΤΕΡΙΟ και ΚΑΚΑΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗ.

Σημαντική ενίσχυση για την ομάδα μας με παίκτες εργαλεία και πάνω απ όλα εμπειρία.

Ο ΚΑΝΤΟΛΑΡΙ ΜΙΚΕΛΙΑΝ έρχεται στην ομάδα μας αγωνιζόμενος για χρόνια στην Α κατηγορίας της ΑΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ για την ομάδα της Δολιχης έχοντας παραστάσεις από υψηλο ανταγωνισμό και με όρεξη και ταλέντο να βοηθήσει στην ομάδα για το καλύτερο.
Επιπλέον εμπειρία και ποιότητα προστίθεται στην ομάδα με την προσθήκη του έμπειρου ΣΤΕΦΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΎ από την ομάδα του Πιερικου Ρυακιων, με παρουσία για χρόνια στις μεγάλες κατηγορίες της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ έτοιμος να μπει και να δώσει ουσία στα κενά της ομάδας καλωσορίζουμε τον Στέργιο στην ομάδα μας και ευχόμαστε μια γεμάτη σεζόν μαζί με τον συντοπιτη του ΚΑΚΑΡΑ ΔΗΜΉΤΡΗ ο οποίος διαθέτοντας ταλέντο και περίσσια όρεξη μετά από απουσία 2 ετών επιστρέφει στα γήπεδα της Πιερίας με σκοπό να προσφέρει τα μέγιστα στους στόχους της ομάδας μας.
Τους καλωσορίζουμε και ευχόμαστε καλή σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου