Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Η Πιερία και οι φίλαθλοί της δίδαξαν τον πολιτισμό!

Είχαμε ένα έντονο από πλευράς δραστηριότητας Σαββατοκύριακο στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΣΦΚ Πιερικού.
Το Σάββατο για το πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας ΕΠΣ Πιερίας ο ΣΦΚ ΠΙερικός Β αντιμετώπισε την ομάδα των Μακεδόνων Πιερίων στο Ενωσιακό γήπεδο Ν. Εφέσσου. Η ομάδα μας νίκησε με σκορ 6-0 έπειτα από πολύ καλό παιχνίδι και αφού προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο 5-0.

Την Κυριακή έπειτα από συναρπαστικό αγώνα με αντίπαλο τον Αχιλλέα Ιτέας αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 2-2. Παιχνίδι με εκατέρωθεν φάσεις, δοκάρια, αποβολές, όπως αρμόζει σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Ο Κατερινιώτης φίλαθλος πραγματικά είδε δύο σπουδαία παιχνίδια.
Το ποδόσφαιρο είναι πρώτιστα πολιτισμός, είναι γιορτή και ο Πιερικός δίδαξε πολιτισμό και στις δύο αναμετρήσεις. Η Πιερία μύρισε άρωμα ποδοσφαιριστών και φιλάθλων του Νομού της και αυτό είναι το ζητούμενο σε ένα αθλητικό Πιερικό γεγονός.
 Το καλό αποτέλεσμα εντός αγωνιστικού χώρου είναι φυσικό επακόλουθο όταν γίνεται σωστή δουλειά με σωστή νοοτροπία. Κρατάμε τα συγχαρητήρια των φιλοξενουμένων για την άψογη φιλοξενία μας και τα λόγια των αντιπάλων μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όπου χαρακτηριστικά μας ανέφεραν ότι είναι κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο η παρουσία ομάδων σαν τον ΠΙΕΡΙΚΟ με τέτοια επαγγελματική νοοτροπία.

Ευχαριστούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Πιερίας που ακολούθησε την ομάδα μας και στα δύο παιχνίδια. Να γνωρίζουν όλοι ότι η ομάδα μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο τα έδωσε όλα για την νίκη. Το νεαρό της ηλικίας των παικτών συγχωρεί τα όποια λάθη δεν είναι επαναλαμβανόμενα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Πιερικός έχει παρόν και το κυριότερο μέλλον.

Πρώτα αλλάζει το άρωμα και μετά έρχεται το αποτέλεσμα. Ήδη στα πρώτα παιχνίδια είδαμε υγεία ! Είδαμε αγωνιστικότητα, είδαμε πάθος, είδαμε ωραίες αναμετρήσεις. Αυτό είναι το ζητούμενο. Αυτό είναι το παιχνίδι. Σε μια εποχή όπου ο αυτοσκοπός των βαθμών το βιάζουν καθημερινά και οι υγιείς παράγοντες απουσιάζουν...

Δεν είναι τυχαίο ότι τα χρώματα της ομάδας μας είναι το άσπρο και το μαύρο !!!

Εκ της διοικήσεως
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου