Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2018

Κώστας Κουκοδήμος: Καθολική αποδοχή! Ευχαριστώ θερμά!

Η καθολική αποδοχή από τους συναδέλφους μου αποτελεί εξαιρετική τιμή για μένα. Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της Ν.Δ. που με εμπιστεύτηκε για ακόμη μια θητεία προτείνοντάς με για το αξίωμα του Κοσμήτορα της Βουλής των Ελλήνων.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εκλογή Κοσμητόρων και Γραμματέων της Βουλής
Επανεκλογή του Κώστα Κουκοδήμου στο αξίωμα του Κοσμήτορα της Βουλής μετά από πρόταση του Προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη που συγκέντρωσε 182 ψήφους

Κατά τη σημερινή πρώτη συνεδρίαση της νέας κοινοβουλευτικής Συνόδου, εξελέγησαν από την Ολομέλεια της Βουλής οι Κοσμήτορες και οι Γραμματείς του Σώματος, με ονομαστική ψηφοφορία, σύμφωνα με τα άρθρα 6 και 8 του Κανονισμού της Βουλής.
Για το αξίωμα του Κοσμήτορα, από την πρώτη σε δύναμη Κοινοβουλευτική Ομάδα εξελέγησαν ο κ. Αθανάσιος (Νάσος) Αθανασίου με 177 ψήφους και 3 «παρών» και ο κ. Γεώργιος Πάντζας με 161 ψήφους και 10 «παρών». Για το αξίωμα του Κοσμήτορα από τη δεύτερη σε δύναμη Κοινοβουλευτική Ομάδα ο κ. Κωνσταντίνος Κουκοδήμος εξελέγη με 182 ψήφους και 1 «παρών».
Ο κ. Κουκοδήμος εκλέχθηκε Κοσμήτορας μετά από πρόταση του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη και εισήγηση της Κ.Ο. της Ν.Δ.
Για το αξίωμα των Γραμματέων από την πρώτη σε δύναμη Κοινοβουλευτική Ομάδα εξελέγησαν η κυρία Αναστασία Γκαρά με 185 ψήφους και 7 «παρών», ο κ. Μάριος Κάτσης με 182 ψήφους και 10 «παρών», ο κ. Ιωάννης Σαρακιώτης με 182 ψήφους και 11 «παρών» και ο κ. Γεώργιος Ψυχογιός με 182 ψήφους και 11 «παρών». Από τη δεύτερη σε δύναμη Κοινοβουλευτική Ομάδα εξελέγη ο κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης λαμβάνοντας 168 ψήφους και 7 «παρών», ενώ από την τρίτη σε δύναμη Κοινοβουλευτική Ομάδα εξελέγη η κυρία Χαρά Κεφαλίδου με 171 ψήφους και 4 «παρών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου