Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Τελική ευθεία για τις κορασίδες του Πιερικού!

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ
ΝΕΑ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία των κορασίδων του Πιερικού καθώς στις 7 Οκτωβρίου ξεκινά το πρωτάθλημα και ο στόχος της ομάδας του Πιερικού είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Πιερικού μετά την περσινή εντυπωσιακή πορεία της έχει διατηρήσει όλο τον βασικό κορμό και έχει ενισχυθεί παράλληλα με 4 μετεγγραφές, ώστε να παρουσιαστεί πανίσχυρη στο πρωτάθλημα των Κορασίδων. Απέκτησε από την ένωση με τον Αρχέλαο τις Κεσεσσίδου, Ευαγγελοπούλου, Αργυροπούλου και από τον Μυγδονιακό την Χατζησακούλα, παρουσιάζοντας ένα πλήρες ρόστερ σε όλες τις γραμμές.
Τα κορίτσια του Πιερικού δουλεύουν σκληρά και πειθαρχημένα και καθώς έχουν μπει στην τελική ευθεία, δουλεύουν πάρα πολύ το τακτικό κομμάτι, ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμες.

Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου