Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2018

Δήμος Κατερίνης: Ενημερωτική συνάντηση για τους παιδικούς εμβολιασμούς

Την Τρίτη 09 Οκτωβρίου και ώρα 10:00 π.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο
Ενημερωτική Συνάντηση µε θέμα τους παιδικούς εμβολιασμούς, για τους ∆ήμους της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 09 Οκτωβρίου 2018, ώρα 10:00 π.μ. στην επάνω αίθουσα του Συνεδριακού κέντρου του ∆ήµου Κατερίνης (7ης Μεραρχίας 10), µε εισηγητή τον κ. Νικόλαο Καρανταγλή, Παιδίατρο.

Στην συνάντηση, καλούνται να συµµετάσχουν τα μέλη των διοικήσεων και οι Εργαζόμενοι των ∆ηµοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών. Επιπλέον, τις εργασίες της συνάντησης μπορεί να παρακολουθήσει κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης.

Η συνάντηση εντάσσεται στις ενηµερωτικές-επιµορφωτικές δράσεις για τους αιρετούς εκπροσώπους και τα υπηρεσιακά στελέχη των Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας που διοργανώνει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, µε την συνεργασία της ΕΕΤΑΑ α.ε.,.
Πρόκειται για έναν κύκλο εκδηλώσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σε θέματα αγωγής υγείας και ειδικότερα εφαρμογής των απαραίτητων για την θωράκιση της υγείας των παιδιών εμβολιασμών, προκειμένου να αντιµετωπισθεί αποτελεσµατικά η εξάπλωση του φαινομένου των ανεµβολίαστων παιδιών εμβόλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου