Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Πένθος στο Αιγίνιο-Έφυγε ο πρώην παράγοντας του Αιγινιακού Νίκος Γκεβρέκης

Στο πένθος βυθίστηκε η μικρή κοινωνία του Αιγινίου, λόγω της απώλειας του πρώην παράγοντα του Αιγινιακού Νίκου Γκεβρέκη.
Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή και η απουσία του κάνει φτωχότερη τόσο την οικογένεια του ιστορικού σωματείου της βόρειας Πιερίας, όσο και το ίδιο το Αιγίνιο στο οποίο έζησε και πρόσφερε επι σειρά ετών ο Νίκος Γκεβρέκης, παράγοντας του Αιγινιακού στη Δ΄Εθνική κατηγορία, με διοίκηση τότε τους Βασίλη Κόντο, Γιάννη Παραλυκίδη, Γκορτζίλα, Μηνούδη κλπ. την δεκαετία του 80΄που πανηγύρισε η ομάδα την άνοδο της στην Γ΄Εθνική το 1989!

Ο πρώην παράγοντας έφυγε σε ηλικία 67 ετών αφήνοντας μεγάλο κενό στην τοπική κοινωνία του Αιγινίου . Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Αιγίνιο, παρουσία πλήθους κόσμου.

Ο ερασιτέχνης Αιγινιακός μετά απο ψήφισμα παρέστη στην εκκλησία, κατέθεσε στεφάνι και γνωστοποίησε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Θερμά συλλυπητήρια γνωστοποίησε και ο μπασκετικός ΓΑΣ Αιγινιακός, δια του προέδρου κ. Μπογιατζή.

                                       Για τον ερασιτέχνη Αιγινιακό
                          Ο αντιπρόεδρος                                       Ο Γ. Γραμματέας
                         Δ. Αργυρόπουλος                                          Ν. Μούμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου