Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Με το δεξί η ομάδα των Κορασίδων του Πιερικού!

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ
“ΦΙΛΙΚΗ” ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 3-0
(25-7, 25-12, 25-12)
Νικηφόρα ξεκίνησε το πρωτάθλημα η ομάδα των Κορασίδων του Πιερικού αφού στην 1η αγωνιστική κέρδισε την ομάδα του Αρχελάου με 3-0 σετ. Πρόκειται για μια “εσωτερική νίκη” αφού Πιερικός και Αρχέλαος έχουν ενωθεί  ουσιαστικά και για διαδικαστικούς λόγους κατεβάζουν δυο ομάδες στο πρωτάθλημα.

Και οι δυο ομάδες πρόσφεραν κατά διαστήματα όμορφο βόλεϊ, δείχνοντας πλέον ξεκάθαρα σε όλους όσους βρέθηκαν στο γήπεδο και όχι μόνο, ότι το οικοδόμημα που δημιουργήθηκε έχει τόσο σταθερές βάσεις που τα εντυπωσιακά αποτελέσματα φάνηκαν ήδη απο την αρχή. Το μεγάλο όνομα των δυο ομάδων και η βαριά φανέλα, αποτελούν τα εχέγγυα για την δημιουργία ενός πανίσχυρου πόλου, που θα έλξει τους πάντες γύρω του διότι διαθέτει αυτό που δύσκολα θα βρεις σε άλλη ομάδα οποιουδήποτε αθλήματος.
Διαθέτει άτομα με τεχνογνωσία και εμπειρία, τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο, με το καλύτερο και πιο εξειδικευμένο προπονητικό τιμ που διαθέτει η Κατερίνη στο χώρο του βόλεϊ. Πλέον αποτελεί μονόδρομος για κάθε γονέα που θέλει το παιδί του να γνωρίσει το όμορφο άθλημα του βόλεϊ από παιδαγωγικά και προπονητικά καταξιωμένους προπονητές με τεράστια εμπειρία στο άθλημα, και στην εκπαίδευση. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Πιερικό – Αρχέλαο.

Ο προπονητής Κώστας Σαρρής δήλωσε : <<Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα και των δυο ομάδων. Όλοι πλέον βλέπουν το αποτέλεσμα της ένωσης των δυο ιστορικότερων ομάδων του Νομού. Βλέπουν ένα γήπεδο κατάμεστο, γεμάτο από παιδιά και των δυο ομάδων, που πλέον αποτελούν ένα σύνολο πανίσχυρο, έτοιμο για εντυπωσιακά αποτελέσματα. “Η ισχύς εν τη ενώσει”>>
Σύνθεση Πιερικού: Τουλίκα, Λάμο, Κεσσεσίδου, Μόσχογλου, Παπαπέτρου, Ευαγγελοπούλου, Χατζησακούλα, Σατραζέμη, Χατζηευστρατιάδου, Αργυροπούλου, Τερψέλλα, Στρίμπα.

Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου