Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Και φέτος για τα παιδιά, είμαστε ΟΛΟΙ στην ίδια ομάδα!!

Μέχρι σήμερα, οι χιλιάδες συμμετοχές στο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί ο ΟΠΑΠ, στο πλαίσιο του Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας, έχουν συμβάλλει ουσιαστικά στην ανακαίνιση των Παιδιατρικών Νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού».
Και φέτος, στο πλαίσιο του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου, o ΟΠΑΠ μας προσκαλεί να χαρίσουμε ακόμη περισσότερα παιδικά χαμόγελα, μόλις με τρία απλά βήματα

1. Κατεβάζεις την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς»
2. Παίζεις στις δοκιμασίες που ξεκλειδώνουν κάθε εβδομάδα
3. Ο ΟΠΑΠ, προσφέρει για εσένα

                                            ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Στο παρακάτω link η τηλεοπτική καμπάνια για την «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»:

https://www.youtube.com/watch?v=GK5Aq52i_Zo

Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ
Μέσω της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς» συμμετέχεις στις πρωτοβουλίες Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ! Κάθε φορά που παίζεις στις δοκιμασίες της εφαρμογής, ο ΟΠΑΠ προσφέρει για εσένα! Μέσω της δοκιμασίας “Dο you Know” όσες περισσότερες σωστές απαντήσεις βρίσκεις γύρω από το τρέξιμο και τη διατροφή, τόσο περισσότερους πόντους μαζεύεις για εσένα και την ομάδα σου. Στη δοκιμασία “My Runner” βοηθάς τον δρομέα σου να τερματίσει τη διαδρομή του ενώ στο “Run the Race” προσπαθείς να τερματίσεις όσο πιο γρήγορα μπορείς. Όπως και πέρυσι, μέσω του “Fast Run” κάνεις την εικονική διαδρομή μαζεύεις καρδιές και μπορείς και ανεβάζεις το σκορ σου ενώ στο “Jump” αποφεύγεις τα εμπόδια μέχρι να φτάσεις στο τέρμα. Τέλος, στις δοκιμασίες “Quiz” και “Spot it” απαντάς σε ερωτήσεις και βρίσκεις διαφορές ανάμεσα σε εικόνες. Και μην ξεχνάς, κάθε απλή κίνηση μέσα στην εφαρμογή είναι αρκετή για να προσφέρει εκ μέρους σου ο ΟΠΑΠ ακόμα περισσότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου