Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!!!

Μάταια περίμεναν για μια ακόμη φορά οι ποδοσφαιριστές την Παρασκευή και πρίν το παιχνίδι με τον Φωκικό να πληρωθούν. Οι υποσχέσεις έμειναν για μια ακόμη φορά υποσχέσεις. Κάποιοι ίσως να ήθελαν τους ποδοσφαιριστές να μπούν στον αγωνιστικό χώρο και να παίξουν σα να ήταν όλα καλά αλλά θα ξέχασαν βέβαια ή σκόπιμα δεν έλαβαν υπόψιν τους τον ανθρώπινο παράγοντα και το ότι οι ποδοσφαιριστές δεν είναι ρομποτάκια αλλά άνθρωποι.
Και επηρεάζονται σαν άνθρωποι απο αυτά που συμβαίνουν γύρω τους. Και πιστέψτε με, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα απο την κοροϊδία.

Είμαι σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίσουν και να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις κι αυτό φάνηκε απο την εμφάνιση τους στο 2ο ημίχρονο.
Είμαι επίσης εξίσου σίγουρος ότι μπήκαν επηρεασμένοι απο το παραμύθι των τελευταίων ημερών και όλη αυτή την αναστάτωση που προήλθε απο την μη τακτοποίηση των οφειλών τους. Μια αναστάτωση που διατάραξε την ηρεμία του αγωνιστικού τμήματος και αυτό είναι το χειρότερο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσει μια ομάδα, ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος.

Παιχνίδια κερδίζονται και χάνονται, δεν είναι αυτό το θέμα μας.
Απλά μην προσπαθούν κάποιοι να μετατοπίσουν το πρόβλημα στους ποδοσφαιριστές για την χθεσινή ήττα. Παραπλανούν μόνο τους εαυτούς τους γιατί το πρόβλημα είναι ξεκάθαρα διοικητικό και μεταφέρεται και στα αποδυτήρια.

Δεν ξέρω άν η τωρινή διοίκηση έχει τη διάθεση να συνεχίσει προς την τελική και επερχόμενη τελική πτώση. Απλά δε βλέπω το λόγο γιατί να το κάνει. Κύριοι, είναι πέρα απο ξεκάθαρο ότι αποτύχατε. Δε ξέρω άν παραπλανηθήκατε αλλά αυτή την στιγμή παραπλανάτε ή έτσι νομίζετε τουλάχιστον, αυτούς που θέλουν το καλό του Πιερικού (και πιστέψτε με είναι πολλοί).

Δεν ενδιαφέρει τον κόσμο ποιός θα διοικήσει και με ποιόν τρόπο την ομάδα. Άς είναι και ο ...φούφουτος αφού πλέον οι μεγάλοι διοικητικοί παράγοντες, αποτελούν είδος προς εξαφάνιση γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ενδιαφέρει τον κόσμο όμως να υπάρχει η υποτυπώδης αξιοπιστία, σοβαρότητα και αξιοπρέπεια γύρω και μέσα σε ότι αφορά το όνομα του Πιερικού. Αξίες και στοιχεία που "έχτισαν" το μεγαλείο αυτού του συλλόγου αλλά όσο περνούν τα χρόνια φθείρονται και χάνονται με καταστάσεις σα τη σημερινή που επαναλαμβάνεται στον Πιερικό των τελευταίων ετών.

Άν σέβεστε το σύλλογο και περισσότερο τον εαυτό σας, θα πρέπει να παραιτηθείτε και να αφήσετε την ομάδα να βρεί το δρόμο της. Πιερικός είναι θα τον βρεί.
Παίρνω το θάρρος και ονομάζω δυο παιδιά, συμπαίκτες στην ομάδα παλαιμάχων του Πιερικού και καλούς μου φίλους που έπαιξαν μπάλα σε υψηλό επίπεδο και εκτιμώ. Βασίλη Δαδάκο και Σάκη Μπασμπανά, σώστε την ομάδα. ΜΠΟΡΕΙΤΕ...

 Προσωπικά δε με ενδιαφέρει άν την πάρει ο ψαράς, ο βαρκάρης ή ο μανάβης.
Με ενδιαφέρει όμως να την πάρει κάποιος ο οποίος θα τη λειτουργήσει με τρόπο τέτοιο, που θα μπορούν να επανέλθουν στην ηρεμία τα αποδυτήρια και θα μπορούν οι ποδοσφαιριστές να μπαίνουν στο γήπεδο ανεπηρέαστοι απο αρρωστημένες καταστάσεις, για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Για τον ίδιο τους τον εαυτό και την ομάδα που λέγεται Πιερικός.

Αυτό δε μπορείτε να το εξασφαλίσετε οπότε θεωρώ ότι ο κύκλος σας έχει κλείσει και πρέπει να κάνετε το επόμενο βήμα, αποδεσμεύοντας την ομάδα για να βρεί την ηρεμία της.

Σε διαφορετική περίπτωση και άν η ομάδα μπεί σε πρωτόγνωρες για την ιστορία της περιπέτειες (γιατί η παραμονή σας δείχνει καθαρά πως εκεί θα οδηγηθεί), αποκλειστικοί υπεύθυνοι θα είστε μόνον εσείς.

Μπάμπης Πεΐδης

*ΠΡΟΣΟΧΗ - Απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, μεταποίηση, αναδημοσίευση, μετάδοση, έκδοση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, ανακοίνωση, διάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του παραπάνω κειμένου, με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς, τμηματικά ή περιληπτικά χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του υπογράφων και του Pieriasport. Ο υπογράφων το κείμενο και η ιστοσελίδα, επιφυλάσσονται έναντι πάντων για κάθε νόμιμο ή/ και συμβατικό δικαίωμά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου